Me Naiset: ”Mörkö” Anttilan vaimo paljastaa, mistä heidän tarinansa sai alkunsa – kultakapteeni käsitti kriittisen asian väärin

Julkaistu:

PARISUHDE
Marko ”Mörkö” Anttilan ja hänen puolisonsa Heidin ekat treffit vietettiin perinteikkäissä maisemissa.
Maailmanmestaruuden voittanut Leijonien kultakapteeni Marko Anttila kertoo Me Naisille, kuinka tapasi puolisonsa Heidi Anttilan 13 vuotta sitten heidän kotipaikkakunnallaan, Lempäälässä.

Mies vaikutti ensikohtaamisessa ujolta. Ensimmäisillä treffeillä pariskunta suuntasi Marko Anttilan perheen kesämökille.

– Hän ei puhunut koko treffien aikana juuri mitään! Koita siinä sitten tutustua, Heidi kertoo Me Naisille.


Parisuhteen alussa tuli heti mutkia matkaan, kun Heidi kertoi aloittavansa Karjaalla tanssin opiskelun. Anttila oli käsittänyt väärin ja luuli Heidin muuttavan huomattavasti kauemmas Karjalaan.

– Tuska vähän helpotti, kun hän tajusi, että välimatka olikin vain 200 kilometriä, Heidi kertoo Me Naisille.


Heidi ja Marko elivät etäsuhteessa viitisen vuotta. Välissä Marko muutti Ilves-sopimuksen perässä Tampereelle ja Heidi muutti Turkuun opiskelemaan tanssinopettajaksi Turun ammattikorkekouluun.

Kun Heidi oli vihdoin valmis muuttamaan Tampereelle, kiekkoilija nappasikin sopimuksen turkulaisesta jääkiekkoseura TPS:stä. Heidin opiskelijayksiö Turun keskustassa muuttui pariskunnan ensimmäiseksi yhteiseksi kodiksi.

 

Suhteemme salaisuus on se, että osaamme ottaa asiat yhtä rennosti.

Kaksi vuotta sitten pariskunnalle syntyi Iita-tytär.


Lapsuudenystävä ja vanha pelikaveri Topi-Pekka Kuusjärvi kuvailee Anttilaa maanläheiseksi ja reiluksi.

– Marko on ollut aina ystävällinen, auktoriteettia ja toisia kunnioittava kaveri, Kuusjärvi sanoi IS:lle.
Turnauksen aikana Heidi ymmärsi, että Marko Anttila on joukkueessa samanlainen mies kuin kotonaan. Heidi rakastui juuri kiekkokapteenin ystävälliseen luonteeseen.

– Suhteemme salaisuus on se, että osaamme ottaa asiat yhtä rennosti. Jos jokin on mennyt pieleen, siihen on suhtauduttu huumorilla, Heidi tiivistää Me Naisille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt