Oscar-voittajan väitetään puristelleen naisen rintoja yökerhossa – päätti kävellä itse poliisiasemalle kuultuaan ahdistelusyytöksistä

rac

Julkaistu:

Yökerhoahdistelu?
Cuba Gooding Jr. antautuu.
Elokuvasta Jerry Maguire – elämä on peliä parhaan miessivuosan Oscarin napannut näyttelijä Cuba Gooding Jr. on päättänyt itse antautua poliiseille sen jälkeen, kun häntä syytettiin sopimattomasta koskettelusta manhattanilaisessa yökerhossa, näyttelijän lakimies kertoo CBS Newsille.

Goodingin on määrä antautua tänään torstaina New Yorkin poliisin erityisuhrien yksikölle, joka tutkii tapahtumia. Näyttelijältä odotetaan virallista lausuntoa ennen oikeuskäsittelyä, lakimies toteaa.

Asianomistajana on 29-vuotias nainen. Hän kertoi poliisille Goodingin puristelleen hänen rintojaan viime sunnuntaina noin kello 23 aikoihin. Nainen oli omien sanojensa mukaan vahvassa humalatilassa.

Vaikka Gooding on päättänyt antautua, hän kiistää kaikki syytteet.

Näyttelijä kommentoi syytöstä TMZ-viihdesivustolle ja kertoi olleensa vain juhlimassa ystäviensä kanssa.

– Luotan systeemiimme ja antaa prosessin puhua puolestaan. Minulla on videotallenne, josta näkee kyllä mitä oikeasti tapahtui ja se on nyt kaikkien tärkeintä, hän lausui.

Video on levinnyt myös sosiaaliseen mediaan.

Siinä näkyy, kuinka juhlatuulella ollut Gooding laulaa Journeyn hittiä Faithfully ja poseeraa valokuvissa fanien kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt