K-U: Ex-pari Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho myyvät kotitaloaan – maksoivat itse 422 000 €, hintapyyntö selvästi korkeampi

Julkaistu:

”Piha puskee voikukkaa”, Kaikkonen sanoo Keski-Uusimaalle.
Vastikään puolustusministeriksi noussut Antti Kaikkonen (kesk) myy kotitaloaan Tuusulan Rusutjärvellä, kertoo Keski-Uusimaa.

Hän omistaa Leppärannaksi kutsutun järvenrantakiinteistön yhdessä ex-puolisonsa Satu Taiveahon kanssa. Keski-Uusimaan haastattelema Kaikkonen kertoo, että myyntipäätös on Taiveahon ja Kaikkosen yhteinen.

Leppärannan hintapyyntö on 595 000 euroa. Keski-Uusimaan mukaan pariskunta maksoi siitä itse 422 000 vuonna 2016.

– Sinne on tehty varsin iso remontti, Kaikkonen perustelee myyntihintaa lehdelle.

Myyntipäätöksen taustalla on muun muassa liian iso piha ministerikiireiden keskellä olevalle Kaikkoselle.

– Piha puskee voikukkaa.

Kaikkonen erosi ex-kansanedustaja Taiveahon kanssa viime syksynä. He olivat olleet yhdessä 12 vuotta. Eron jälkeen Satu Taiveaho on kertonut avoimesti uudesta rakkaudestaan, toimitusjohtaja Marko Torppalasta.
Taiveaho kertoi aiemmin Me Naisille, että Kaikkonen ja Torppala ovat jo ehtineet tavata toisensa. Taiveahon mukaan tämän ja Kaikkosen lapset olivat Kaikkosella, kun Taiveaho oli uuden puolisonsa kanssa luontoretkellä lähistöllä.

Satu soitti ex-miehelleen ja kysäisi varovaisesti, voisiko hän tulla Markon kanssa hakemana lapset.

– Antti vastasi hetken mietittyään, että ei kai siinä mitään, Taiveaho kertoi Me Naisissa.

Miehet tapasivat toisensa, kättelivät lyhyesti ja vaihtoivat pari sanaa.

Pian tapaamisen jälkeen Satun kännykkään kilahti tekstiviesti.

– Pian lähdettyämme sain Antilta tekstiviestin, jossa hän totesi Markon vaikuttaneen harvinaisen fiksulta ja empaattiselta mieheltä. Antin hyväksyntä tuntui tosi hyvältä.

Kaikkonen itse on ollut vaitonainen parisuhde-elämästään eron jälkeen.

Ilta-Sanomat kysyi asiasta vappuna, kun silloin vielä keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajana toiminut Kaikkonen piti omilleen vappupuhetta Helsingissä.

Kaikkonen pidättäytyi tuolloin vastaamasta yksityiselämäänsä koskeviin kysymyksiin. Hän kuitenkin paljasti, ettei käytä treffisovellus Tinderiä.

– Haha, en todellakaan, hän totesi tuolloin.