Huippusuosittu Sanni paljastaa kärsivänsä yksinäisyydestä: ”Koko ajan on pieni introverttius päällä” – avaa henkilökohtaista teemaa uudella levyllä - Viihde - Ilta-Sanomat

Huippusuosittu Sanni paljastaa kärsivänsä yksinäisyydestä: ”Koko ajan on pieni introverttius päällä” – avaa henkilökohtaista teemaa uudella levyllä

Sanni esiintyi Radio Suomipopin Helsinki-päivän konsertissa.

Julkaistu: 12.6.2019 19:41

Suomen suosituin naisartisti Sanni lähtee kiertueelle Trippi-albumin julkaisun myötä. Uudella levyllä hän käsittelee kokemaansa yksinäisyyttä – osittain vahingossa.

Radio Suomipop avaa kesän ja festarikauden Helsinki-päivän konsertissa 12.6., kun lavalle nousevat Ellips, Sanni, Juha Tapio, Anna Puu, Ville Valo & Agents, Pyhimys, Ellinoora sekä tietenkin Radio Suomipopin jengi.

IS tapasi konsertissa Suomen suosituimman naisartistin Sannin, eli Sanni Kurkisuon, 26, joka lähtee pian kiertueelle uuden albumin julkaisun myötä.

– Mulle kuuluu tällä hetkellä hyvää, levy tulee parin viikon päästä. Tää kesä on tuhat kertaa siistimpi kuin viime kesä, sillä ollaan saatu tää homma uudelle tasolle, Sanni kertoo IS:lle.

Tuore albumi Trippi julkaistaan 28.6. Sen vuoksi Sanni onkin viettänyt kevään hiljaiseloa, sillä päivät ovat kuluneet pääasiassa studiolla. Sanni kertoo, että tuleva albumi käsittelee paljon muun muassa yksinäisyyttä.

– Levyllä on paljon yksinäisyysteemaa ja itsetutkiskelua. Aika henkilökohtaista matskua. Löysin yksinäisyysteeman vasta levyn valmistumisen jälkeen, Sanni kertoo.

– En ajatellut tekeväni sellaista levyä, mutta sieltä se paistaa kerronnasta, hän jatkaa.

Huippusuositun Sannin uusi Trippi-albumi käsittelee yksinäisyyttä – henkilökohtainen teema paistaa rivien välistä.

Sanni paljastaa, että toisinaan hän tuntee olonsa yksinäiseksi tien päällä.

– Kaipaan vapaalla ihmisiä ympärilleni, tietenkin luottoihmisiä aina. Yksinäisyys ei ole sitä, etteikö olisi ihmisiä ympärillä, vaan yksinäisyys on myös sellasta mielentilaa, että koko ajan on pieni introverttius päällä.

Räväkkänä ja karsimaattisena tunnetun artistin hiljainen puoli korostuu aina silloin, kun hän tekee uutta musiikkia. Sannin läheiset kuitenkin ymmärtävät hyvin myös artistin hiljaisempaa introverttipuolta.

– Tarkkailee ja on vastaanottavainen niille värähtelyille, mitä ilmassa on. Mun läheiset tietää, että mä olen tällainen.

Karismaattisena esiintyjänä tunnettu Sanni kertoo kärsivänsä yksinäisyydestä tien päällä.

Sanni täytti toukokuun lopussa 26 vuotta. Artisti kertoo vanhenemisen aiheuttaneen hänelle pienen ikäkriisin, mutta hän on tyytyväinen elämäänsä tällä hetkellä. Nuorempana Sanni haaveili juuri siitä, mitä hän nyt 26-vuotiaana tekee.

– Mä unohdan aina minkä ikäinen mä olen. Olen tosi kiitollinen, mitä teen tällä hetkellä. En olisi ainakaan enemmästä osannut haaveilla, hän sanoo.

Trippi-albumin kirjoittamisen lisäksi Sanni teki kevään aikana 40 keikkaa. Vauhdikkaan festarikesän kynnyksellä hän keskittyy omaan oloon ja hyvinvointiin entistä enemmän.

– Mä olen alkanut tekemään enemmän meditaatiota ja joogajuttuja. Kun sitä tekee, muistaa miltä tuntuu olla yhteydessä omaan kehoon.

– Välillä stressiä pukkaa, mutta pyrin siihen, että tekisin, eikä tarvitsisi stressata viimeisenä iltana, Sanni kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?