Laulajatähdet ajautuivat ilmiriitoihin viisi vuotta sitten deittaillessaan samaa miestä – nyt välirikossa tapahtui yllättävä käänne

Julkaistu:

Katy Perry ja Taylor Swift ajautuivat ilmiriitoihin yli viisi vuotta sitten. Nyt Perry kertoo Instagramissa naisten sopineen erimielisyytensä.
Maailman poptaivaan kirkkaimmat tähdet Katy Perry ja Taylor Swift ovat olleet ilmiriidoissa niin kauan kuin moni jaksaa edes muistaa. Naiset olivat keskenään läheisiä ystäviä, kunnes viisi vuotta sitten heidän välirikostaan uutisoitiin maailmanlaajuisesti.

Yli viiden vuoden ajan laulajatähdet ottivat yhteen myös julkisesti aina säännöllisin väliajoin. Välirikko sai alkunsa, kun naiset deittailivat muusikko John Mayeria samanaikaisesti vuonna 2014. Sen jälkeen Swift syytti Perryä muun muassa kiertueensa sabotoinnista ja henkilökuntansa varastamisesta.
Yksi mieleenpainuvimmista käänteistä naisten välienselvittelyssä tapahtui vuonna 2017, kun Swift päätti vuosien tauon jälkeen palauttaa kaiken musiikkinsa suoratoistopalvelu Spotifyhyn. Ennen sitä Swift oli boikotoinnut kyseistä palvelua yli kolme vuotta.


Sattumaa tai ei, Swift päätti palauttaa tuotantonsa Spotifyhyn samana päivänä, kun Katy Perry julkaisi uutuusalbuminsa Witness. Perryn fanit olivat vakuuttuneita, että Swift toimi tarkoituksellisesti. Sittemmin Swift on myös julkaissut myös Bad Blood -nimeä kantavan kappaleen, jonka uskotaan kertovan juuri Perrystä.

Nyt kaksikko on kuitenkin mitä ilmeisimmin haudannut sotakirveen lopullisesti. Asia käy ilmi Perryn viralliselta Instagram-tililtä. Nainen julkaisi tiistaina kuvan lautasellisesta itseleivottuja suklaakeksejä. Lautasen reunaan oli kirjoitettu teksti peace at last sekä kaksi rauhansymbolia.– Tuntuu hyvältä, Perry kirjoitti kuvatekstissään ja merkitsi Swiftin julkaisuunsa.

Perryn julkaisu keräsi nopeasti yli miljoona tykkäystä ja tuhansia kommentteja. Yksi kuvaan kommentoineista oli itse Taylor Swift, joka täytti kommenttikentän sydänemojeilla.


Taylor Swift ja Katy Perry kuuluvat molemmat maailman naisartistien kärkikastiin. Swift on voittanut urallaan 10 Grammy-palkintoa sekä yli 200 muuta palkintoa. Hänet muistetaan muun muassa hiteistään Shake It Off sekä We Are Never Ever Getting Back Together.

Katy Perry puolestaan oli talouslehti Forbesin mukaan maailman eniten tienaava naisartisti vuonna 2018. Perryn maailmanlaajuisia superhittejä ovat muun muassa I Kissed A Girl, Roar sekä Teenage Dream. Hän toimii myös yhtenä American Idol -ohjelman tuomareista.