Skamin Sanan näyttelijä on mennyt naimisiin – kaunis morsian halusi pitää suhteensa salassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Skamin Sanan näyttelijä on mennyt naimisiin – kaunis morsian halusi pitää suhteensa salassa

Skam-sarjasta tuttu Iman Meskini on mennyt naimisiin rakkaansa Mourad Jarrarin kanssa.

12.6.2019 14:45

22-vuotias norjalaisnäyttelijä Iman Meskini ja hänen puolisonsa Mourad Jarrar avioituivat siviilimenoin ja moskeijassa keskiviikkona, uutisoi VG-lehti.

Pari on ollut yhdessä viime vuoden kesäkuusta, mutta rakastavaiset ovat pitäneet suhteensa salassa ja varjelleet yksityisyyttään.

Meskini kertoo norjalaislehdelle heidän säästävän nyt suurempaa hääjuhlaa varten. Ne pidetään myöhemmin.

Hänen miehensä Mourad Jarrar on tunnettu norjalainen levytuottaja, jonka Laurenille tuottama Look at Me Now -kappale on Norjan Paratiisihotellin tunnari.

Iman Meskinin esittämä muslimityttö Sana oli pääroolissa Skamin neljännellä kaudella. Sana oli pidättyväinen ja määrätietoinen opiskelija, joka joutui jatkuvasti tasapainoilemaan uskonnon ja ympäristön aiheuttamien paineiden välillä.

Meskini on vastikään esiintynyt tv-ohjelmassa Edit: Elämää Sanan roolin jälkeen. Yle Areenassa nähtävänä olevan dokumentin perusteella Meskini vaikuttaa sydämelliseltä, iloa pulppuavalta ja fiksulta nuorelta naiselta, joka ei paistattele pätkääkään menestysroolinsa tuomassa julkisuudessa. Hän korostaakin, ettei ole koskaan ollut kiinnostunut näyttelemisestä, vaan lähti mukaan Skamiin nimenomaan rajoja rikkovan roolin takia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?