Jasper Pääkkönen saapui seurapiirihäihin muuttuneena – silmiinpistävä ero aiempaan tyyliin

Julkaistu:

Muodonmuutos
Jasper Pääkkösen puoliso Alexandra Escat julkaisi seurapiirihäistä kuvan, jossa pistää silmään näyttelijän uusi tyyli.
Roomassa vietettiin viikonloppuna hulppean linnahotellin puitteissa vaatesuunnittelija Emelie Björnbergin ja muusikko Spektin eli Samuli Huhtalan häitä.

Häiden vieraiksi lukeutuivat myös näyttelijä Jasper Pääkkönen ja hänen puolisonsa, muodin parissa työskentelevä Alexandra Escat.

Escat julkaisi tiistai-iltana yhteiskuvan häistä, jossa hän poseeraa Pääkkösen kanssa. Kuvassa huomio kiinnittyy näyttelijän uuteen lookkin.Pääkkösen tukka näyttää mustaksi värjätyltä ja on se on ajeltu sivuilta kaljuksi. Viikset ja partakin ovat tipotiessään.

Toisessa häissä otetussa kuvassa näyttelijä poseeraa julkkisportsarina ja kirjailijana tunnetun Teemu ”Pastori” Potapoffin kanssa.Näyttelijän uusi lookki kiinnittää kuvissa huomion ja pohdituttaa, liittyisikö tämä muodonmuutos Pääkkösen viimeisimpään projektiin. Pääkkönen nimittäin nappasi huippuroolin tulevasta The Dark Tower-fantasiasarjasta.
Sarjan kuvaukset ovat Screen Rantin mukaan alkaneet jo maaliskuussa.

Sarja perustuu vuoden 1997 Stephen Kingin Wizard and Glass -novelliin. Sarja on jatkoa The Dark Tower -elokuvalle – tai pikemminkin etkoa, koska sarjan käsikirjoitus edeltää elokuvan tapahtumia.

Sarjassa Pääkkönen astuu novellista tunnetun Marten Broadcloakin velhon saappaisiin.

Marten Broadcloak esiintyy myös useassa muussa Stephen Kingin novellissa ja tämä kiertävä velhohahmo tunnetaan paremmin nimeltä Randall Flagg.

The Dark Tower -sarjan on ilmoitettu saapuvan Amazonin verkkotoistopalveluun vuonna 2020.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt