Mikael Granlundin Emmi-rakas julkaisi rehellisen kuvan parin uudesta lapsiperhearjesta – havainnollistaa osuvasti tuttua tilannetta - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikael Granlundin Emmi-rakas julkaisi rehellisen kuvan parin uudesta lapsiperhearjesta – havainnollistaa osuvasti tuttua tilannetta

Julkaistu: 12.6.2019 12:35

Mikael Granlundista ja Emmi Kainulaisesta tuli helmikuussa vanhempia. Nyt pari elää uudenlaista arkea Milo-poikansa kanssa.

Jääkiekkotähti Mikael Granlund ja hänen puolisonsa Emmi Kainulainen saivat aiemmin tänä vuonna ensimmäisen lapsensa. Parin Milo-poika syntyi 26. helmikuuta. Onnelliset vanhemmat ovat julkaisseet sittemmin muutamia kuvia pienokaisestaan Instagramissa ja kertoneet perheen uudenlaisesta elämästä.

Nyt Kainulainen on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hän havainnollistaa perheen pienokaisen ympärillä pyörivää arkea.

Hän julkaisi tilillään kaksi kuvaa samasta kylpyhuoneesta. Ensimmäisessä kuvassa komeilee viimeisen päälle siisti ja seesteinen huone, jossa kylpyvesi odottaa kutsuvasti.

Toisessa kuvassa puolestaan on sama huone täynnä pyykkiä, muuta tavaraa ja lattialla lojuvia vaatteita. Ammeen vesi on kadonnut ja siellä lojuu ainoastaan pyykkiä ja pesukone hurisee taustalla.

Voit katsoa toisen kuvan klikkaamalla kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Kainulainen kertoo kuvatekstissä, että ensimmäinen kuva on harvinainen poikkeus hänen arjessaan.

– Oma aika tänä iltana vs. oma aika kaikkina muina iltoina, Kainulainen kirjoittaa.

Kuvaa kommentoineet ovat samaistuneet Kainulaisen ikuistamaan sotkuiseen kylpyhuoneeseen, sillä tilanne on tuttu suurimmalle osalle pienten lasten vanhemmista.

– Hahaha jep! 5 min niin näyttää kuvalta 2. Turha ees siivota, hiljattain esikoisensa saanut missikaunotar Krista Haapalainen toteaa.

– Huippukuvat, kommentoi eräs nainen nauruhymiön kera.

– Nyt on kova kuvapari, jatkaa toinen.

Kainulaisen ja Grandlundin Milo-poika syntyi samana päivänä, jona myös tuore isä vietti syntymäpäiväänsä. Granlund täytti helmikuussa 27 vuotta.

Milon-pojan syntymän ajankohtaan osui myös toinen Grandlundin perheelle äärimmäisen suuri uutinen. Kiekkoilija nimittäin kaupattiin Minnesota Wildista Nashville Predatorsiin juuri samalla hetkellä, kun hänen puolisonsa synnytti. Grandlund joutuikin lähtemään pian esikoisensa synnyttyä kohti uutta seuraansa.

7 vuotta seurustellut pari on asunut jo usean vuoden ajan Minneapolisissa, Minnesotassa, mutta siirto tenneeseeläisseuraan laittoi heidän elämänsä täysin uusiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?