Ruotsin prinsessat säkenöivät punaisella matolla – sitten paikalle pölähti ”nakumekossa” viisuvoittaja Loreen: muuttunut ulkonäkö mykistää

Julkaistu:

musiikkigaala
Euroviisut vuonna 2012 voittanut Loreen saapui samaan gaalaan kuninkaallisten kanssa hyvin paljastavassa asussa.
Tukholmassa järjestettiin tiistaina vuotuinen Polar Music Prize -musiikkigaala, johon osallistuu perinteisesti suuri joukko Ruotsin silmäätekeviä sekä kuningasperheen jäseniä.

Paikalla Grand Hotel -hotellissa Tukholmassa oli tänä vuonna lähes koko kuningasperhe. Punaisella matolla nähtiin tyylikkään kesäisesti pukeutuneet kruununprinsessa Victoria, prinsessa Sofia ja kuningatar Silvia. Paikalla olivat myös kuningas Kaarle Kustaa ja prinssit Daniel ja Carl Philip.

Kuninkaallisten päällä nähtiin hempeän vaaleanpunaisia ja kesäisen kukkaisia leninkejä, joissa he sädehtivät punaisella matolla.


Osa gaalavieraista sen sijaan oli päättänyt räväyttää pukeutumisellaan. Yksi päitä kääntäneistä vieraista oli euroviisuvoittaja Loreen, 35, joka saapui paikalle hyvin niukassa mekossa, joka oli kauttaaltaan läpinäkyvä. Aftonbladet risti asun ja sen aiheuttaman reaktion nopeasti ”nakushokiksi”.

– Ai te näitte sen? Kyllä, minun oli pakko. Olen melkein alasti sen alla, Loreen kommentoi mykistävää asuvalintaansa punaisella matolla Expressenin mukaan.


Laulajan mukaan kimaltavan, verkkomaisen asun oli suunnitellut Fadi el Khoury. Muotisuunnittelija tunnetaan luomuksistaan, joihin ovat pukeutuneet myös kuninkaalliset. Fadi el Khoudyn iltapukuja on nähty Expressenin mukaan esimerkiksi Nobel-gaalassa ja niihin ovat pukeutuneet niin kruununprinsessa Victoria kuin prinsessat Madeleine ja Sofiakin.

Prinsessojen yllä nähdyt asut ovat kuitenkin olleet huomattavasti hillitympiä kuin Loreenin ”nakumekko”.
Euroviisutähden ulkonäössä herätti huomiota hänen asunsa lisäksi se, että hän tuli tunnetuksi tummatukkaisena, mutta edusti tiistaina blondina. Loreenin aiemmin pitkät hiukset olivat kokeneet muodonmuutoksen ja hän poseerasi punaisella sähäkän lyhyessä ja vaaleassa lookissa.


Loreen, oikealta nimeltään Lorine Zineb Nora Talhaoui, nousi julkisuuteen Ruotsin Idol-laulukisasta vuonna 2004. Hän edusti maata euroviisuissa vuonna 2012 ja nappasi kisan voiton jättihitiksi nousseella Euphoria-kappaleellaan.

Loreen julkaisi voittonsa jälkeen Heal-albumin, mutta vetäytyi pian viettämään hiljaiseloa. Vuonna 2017 hän julkaisi pitkästä aikaa uutta musiikkia, kun hänen Ride-levynsä ilmestyi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt