Yksityiskohta naisten ranteissa kummastuttaa somessa: tuhannet huomasivat saman – löytyykö se myös sinulta?

Julkaistu:

someilmiö
Monet naiset ovat huomanneet, että heidän ranteessaan on pieni pisama tai luomi. Hämmästyttävää on se, että monilla se on tismalleen samassa kohdassa.
Maailmalla ja sosiaalisessa mediassa on jo parin viikon ajan hämmästelty monien naisten ranteesta löytyvää yksityiskohtaa. Twitter on täyttynyt kuvissa, jossa naiset vertailevat käsiään ja ihmettelevät, miten niin monella voi olla samassa kohdassa pisama tai luomi.

On nimittäin käynyt ilmi, että varsin monelta naiselta ympäri maailmaa löytyy keskeltä rannettaan pieni luomi tai pisama. Sen tulisi olla käsivarren yläpuolella, ei ranteen sisäpuolella. Ne, jotka ovat löytäneet pisaman itseltään hämmästelevät, mistä ihmeestä on kyse.

Ilmiön aloitti The Mirrorin mukaan nainen nimeltä Aaryn Whitley. Hän julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa näkyy naisten ranteita ja niiden keskellä olevia pisamia tai luomia.
Whitley kyseli kuvien yhteydessä, oliko naisilla todella vastaavia pisamia vai oliko kyseessä vain myytti. Pian kävi ilmi, että monilta todella löytyi kuvien mukainen luomi tai pisama.

Whitleyn kuvaan tulvi tuhansia kommentteja, joissa esiteltiin vastaavia pisamia ja hämmästeltiin asiaa.

– Minä ajattelin, että haaaa en minä. Sitten katsoin vasenta rannettani, eräs nainen hämmästelee.

– Miksi meillä kaikilla on tuo? toinen ihmettelee.

– Olin varma, ettei minulla ole sitä, mutta sitten katsoin rannettani. En ole koskaan ennen huomannut sitä, jatkaa kolmas.
Osa myös kertoi, ettei heiltä suinkaan löytynyt pisamaa tai luomea.

– Minä olen kai sitten poika, totesi eräs pisamaton.

Osa ihmisistä myös julkaisi huvittuneena kuvia omista ranteistaan, jotka olivat kauttaaltaan pisamien peittämiä.
Osalla puolestaan oli ongelmia nähdä pisamaa käden peittävien tatuointien vuoksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt