Vietnamilaismalli asteli punaiselle matolle mekossa, joka ei jättänyt mitään arvailujen varaan – rohkea asuvalinta uhkaa nyt tuoda naiselle jättisakot

Julkaistu:

Vietnamilaismalli Ngoc Trinhin asuvalintaa pidettiin viranomaisten toimesta liian paljastavana.
Vietnamilaismalli Ngoc Tirnh näyttäytyi muutama viikko sitten Cannesin elokuvajuhlien punaisella matolla. 29-vuotias nainen oli valinnut ylleen varsin rohkean mekon, joka ei jättänyt juuri mitään arvailujen varaan. Trihn saapui Cannesiin seuraamaan A Hidden Life -elokuvan ensi-iltaa.

Trinhin, 29, päällä nähty mekko oli lähes kokonaan läpikuultavaa kangasta. Tosin kangasta mekossa ei ollut juuri nimeksikään, vaan body-mallisen yläosan jatkeena oli ainoastaan läpikuultava helma, joka paljasti naisen jalat ja pakarat lähes kokonaan.


Kotimaassaan Vietnamissa supermallina tunnetun Trinhin paljastava asu onnistui paitsi hätkäyttämään Cannesin elokuvajuhlien yleisöä, myös suututtamaan Vietnamin viranomaiset. Brittilehti Daily Mailin mukaan viranomaiset harkitsevatkin nyt antavansa Trinhille sakkorangaistuksen.

Vietnamissa viranomaisten kerrotaan sakottavan ihmisiä, jotka näyttäytyvät julkisuudessa liian vähissä vaatteissa. Usein näitä sakkorangaistuksia on langetettu nimenomaan julkisuudesta tutuille henkilöille, kertoo Daily Mail. Toisin sanoen myös Trinh voi saada sakot yksinkertaisesti siksi, että pukeutui viranomaisten mielestä liian rohkeasti.


Vietnamin kulttuuriministeriön tiedottaja kutsui Do Longin suunnittelemaa mekkoa yliampuvaksi ja loukkaavaksi. Hänen mielestään Trinhin asu on vastoin vietnamilaisia perinteitä.

Naista itseään kritiikki ei juuri hetkauttanut.

– Sain paljon kehuja ja ylistäviä kommentteja asustani. Minua ei kiinnosta, jos ihmiset kritisoivat, koska itse tunsin oloni kauniiksi mekossani, Trinh kommentoi kohua vietnamilaislehti VNExpressille.

– En voi miellyttää koko maailmaa, hän täräytti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt