Suosikkiyhtyeen keulahahmolta yllättävä paljastus – Martti Syrjä noudattaa monien julkkisten suosimaa ruokavaliota: ”Syön lähinnä kuivaa lihaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkiyhtyeen keulahahmolta yllättävä paljastus – Martti Syrjä noudattaa monien julkkisten suosimaa ruokavaliota: ”Syön lähinnä kuivaa lihaa”

Eppu Normaalin keulahahmo paljastaa pudottavansa painoa ruokavalion avulla.

–Tavoitteenani on laihtua kymmenisen kiloa. Jonkun mielestä kuusikymppisenä voi painaa sata kiloa, mutta omasta mielestäni siinä on kymmenen kiloa liikaa, Martti Syrjä perustelee.­

12.6.2019 8:43

Toukokuun puolivälissä Eppu Normaalin keulahahmo Martti Syrjä ahmi antaumuksella makoisaa voileipäkakkua vatsansa pohjalle. Hän oli saanut kakun 60-vuotislahjaksi isoveljeltään Mikko ”Pantse” Syrjältä, bändin säveltäjä-kitaristilta.

– Niin, tai siis itse kävin kaupassa hakemassa kärryllisen voileipäkakkuaineksia, jotka elämänkumppanini sitten taikoi kakuksi, Pantse Syrjä tarkentaa hymähdellen.

Juhliensa jälkeen Martti Syrjä ei ole suuhunsa juuri kalorirunsaita ruokia pistänyt. Hän nimittäin on parhaillaan Atkinsin dieetillä, jossa makeisia ja hiilihydraatteja karsastetaan.

– Dieetin aikana en syö rasvaakaan. Syön lähinnä kuivaa rasvatonta lihaa. Pirun tylsää, mutta kyllä ihminen tätä puolisentoista kuukautta kestää, Syrjä sanoi toukokuussa tehdyssä haastattelussa.

– Kun prosessi on käynnissä, sitten lautaselle voi jo ottaa hieman hiilihydraattejakin kaveriksi. Ja kun oikein paha syömiskouristus mielihyväkeskuksesta karjaisee ja huutaa jotain hyvää, niin sitten voi jo napostella kukkakaalin puolikkaan.

Syrjä kertoo pudottavansa painoaan pitkälti ruokavaliolla, ei varsinaisesti liikuntaa lisäämällä.

– Tavoitteenani on laihtua kymmenisen kiloa. Jonkun mielestä kuusikymppisenä voi painaa sata kiloa, mutta omasta mielestäni siinä on kymmenen kiloa liikaa, Syrjä perustelee.

– Tosin tässä vaiheessa lienen vain gramman laihtunut, hän veistelee Eppujen Roudan rutinaa -kappaleen sanoitukseen viittaamalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?