Kultaleijona Petteri Lindbohmin Kira-rakas julkaisi harvinaisen yhteiskuvan – viettävät luksuslomaa Tulumissa: ”Muistoja, jotka kestävät ikuisesti”

Julkaistu:

Petteri Lindbohm ja Kira Kosonen lomailevat parhaillaan Meksikossa.
Toukokuussa jääkiekon maailmanmestaruutta yhdessä muun Suomen joukkueen kanssa juhlinut Petteri Linbohm lomailee parhaillaan Tulumissa, Meksikossa. Asia käy ilmi miehen tyttöystävän, bloggaaja Kira Kososen Instagram-tililtä.

Bloggaajana ja sosiaalisen median vaikuttajana itsensä työllistävä Kosonen on julkaissut Instagramissaan toinen toistaan upeampia kuvia parin lomalta. Kuvista käy ilmi pariskunnan aloittaneen lomansa Chicagosta ja matkanneen sieltä Tulumiin.– Se mitä ehkä tältä reissulta odotin eniten oli syöminen ja ravintolat, joista kuulin niin paljon hyvää kaikilta ennen reissuamme, Kira kertoo parin Chicagon matkasta blogissaan.

– Poikaystäväni on myös asunut täällä aiemmin 4 vuotta, jonka takia parhaisiin ravintoloihin oli vielä kunnon paikallinen ote. Tarkoituksena olikin testaa kaikkia hänen lempipaikkojaan, josta olen kuullut niin paljon, Kira kirjoittaa.
Kosonen, 33, tuottaa ammatikseen sisältöä sosiaaliseen mediaan. Sen huomaa myös naisen julkaisemista lomakuvista, sillä Kososen Instagram on pullollaan lumoavia otoksia Chicagon komeista pilvenpiirtäjistä sekä Tulumin kauniista rannoista.

Kosonen julkaisi Instagram-tilillään myös harvinaisen yhteiskuvan, jossa hän poseeraa Linbohmin kanssa. Henkeäsalpaavassa kuvassa pariskunta nauttii yhdessä auringonlaskusta. Kosonen kertoo kyseisen kuvan olevan peräisin pieneltä järveltä, jonka he löysivät paikallisen vinkistä.– Saimme vinkin paikalliselta ja löysimme tämän melko salaisen järven keskeltä hotellimme lähellä olevaa viidakkoa. Otimme sup laudan ja nautimme auringonlaskusta yhdessä, Kosonen kirjoittaa kuvatekstissään.

– Nämä ovat muistoja, jotka kestävät ikuisesti, hän jatkaa.

Kososen, 33, ja Lindbohmin, 25, suhde tuli julkisuuteen vasta aivan hiljattain. Kosonen vahvisti pariskunnan suhteen Ilta-Sanomille Bratislavasta käsin, kun hän oli seuraamassa miesystävänsä kultaottelua Slovakiassa 26. toukokuuta.

– Ihan mieletön tunnelma täällä, Kosonen kommentoi tuolloin Ilta-Sanomille.