Ex-puoliso kertoo Tenavatähdestä tutun Janne Koivusen viimeisistä vuosista – yhteistä taivalta 15 vuotta: ”Välit oli lämpimät loppuun saakka” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ex-puoliso kertoo Tenavatähdestä tutun Janne Koivusen viimeisistä vuosista – yhteistä taivalta 15 vuotta: ”Välit oli lämpimät loppuun saakka”

Sunnuntaina menehtyneen Janne Koivusen entinen puoliso Riikka Pääkkönen muistelee miestä lämmöllä.

11.6.2019 17:15

Vuoden 1990 Tenavatähti -laulukilpailun finaalissa suomalaiset hurmannut Janne Koivunen on kuollut. Koivunen menehtyi viime sunnuntaina. Hän oli kuollessaan 40-vuotias.

Koivusen entinen puoliso Riikka Pääkkönen vahvisti tiedon Koivusen kuolemasta Ilta-Sanomille tiistaina. Koivusella ja Pääkkösellä on kolme yhteistä lasta: 12-vuotias poika sekä 11-vuotiaat kaksospojat. Pääkkönen muistelee Koivusta lämmöllä.

Janne ex-pariskunnan ensimmäisessä yhteisessä asunnossa Tampereen Peltolammilla vuonna 2001.

– Tapasimme vuonna 1999 ja yhteistä taivalta oli 15 vuotta, kunnes loppuvuodesta 2014 tiemme erkanivat, Pääkkönen kertoo Ilta-Sanomille.

Pääkkönen kertoo pariskunnan asuneen yhteisessä kodissa Orivedellä. Vuonna 2009 he rakennuttivat talon Koivusen kotiseudulle Vilppulaan. Pariskunnan erottua Koivunen asui pitkään Keski-Suomessa, mutta muutti takaisin Mänttään hieman ennen kuolemaansa.

Pääkkönen kertoo Ilta-Sanomille ex-pariskunnan olleen hyvissä väleissä.

– Välit olivat lämpimät loppuun saakka, hän toteaa.

– Haluamme kiittää ystäviä ja tuttavia valtavasta määrästä osanottoja. Ne ovat tuoneet lohtua näinä äärimmäisen surullisina päivinä, kiittelee Pääkkönen.

Jannen silmäterä oli jenkkiauto Dodge Dart -64.

Koivunen muistetaan suositusta Tenavatähti -kilpailusta, jonka ensimmäiselle kaudelle hän osallistui. Koivunen selvisi kilpailussa aina finaaliin asti. Tenavatähtivuosiensa jälkeen Koivusta ei ole nähty julkisuudessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?