Suomen julkkiskerma juhli ökyhäissä Roomassa – tällainen hääpari on: miljoonaperijätär nai räppäriksi ryhtyneen ex-sijoitusjohtajan

Julkaistu:

Ökyhäät
Useat suomalaisjulkkikset matkustivat viime viikonloppuna Roomaan juhlimaan häitä.
Roomassa vietettiin viikonloppuna vaatesuunnittelija Emelie Björnbergin ja muusikko Spektin eli Samuli Huhtalan häitä.

Vieraina nähtiin lukuisia suomalaisjulkkiksia: Vappu Pimiä, radiokanava Loopilta tuttu Jekku Berglund, tv-alalla työskentelevä Carita von Rutenhjelm ja rapartisti Uniikki.
Heidän joukossaan nähtiin myös Arthur Borges vaimonsa Kiira Korven kanssa, hiljattain artistin uransa lopettanut Jare Tiihonen sekä tv-persoona Arman Alizad.
Eikä tässä vielä kaikki: vieraiden joukossa olivat myös näyttelijät Jasper Pääkkönen ja Mikko Leppilampi sekä ex-jääkiekkoilija Ville Leino.
Häähumu Roomassa kesti kokonaisuudessaan kolme päivää.
Sulhanen, eli Samuli Huhtala jätti työnsä pankkialalla kokeillakseen räppärin uraa. Hänestä tuli Spekti.

Huhtalan ura menestyneeksi räppäriksi on stereotypioita rikkova. Ennen soolouraansa Helsingin kauppakorkeakoulusta rahoituksen laitokselta valmistunut mies eteni kovaa vauhtia pankkialalla. Vuonna 2009, vasta 30-vuotiaasta Huhtalasta tuli yksi pankkihistorian nuorimmista johtajista, kun hän yleni Nordeassa sijoitusjohtajaksi.
Kun Huhtala alkoi saada nimeä räppärinä, mielessä alkoi kyteä ajatus päivätyön vaihtamisesta rap-artistin uraan. Joulukuussa 2012 Huhtala irtisanoutui.

– Minulla se luovuus ei toimi niin, että duunipäivän jälkeen voisin tehdä kalenterivarauksen, että nyt olen luova. Tuli sellainen fiilis, että rahoitusalalle pääsee kyllä takaisin, jos haluaa, mutta tuntui tietyllä tavalla siltä, että nyt oli viimeinen mahdollisuus hypätä sieltä pois ja tehdä musiikkia, mies kertoi IS:lle viime vuonna.
Emelie Björnberg on puolestaan suorittanut muotisuunnittelijan ja räätälin tutkinnon Milanossa Istituto Marangonissa vuonna 2003. Hänellä on oma vaatemallisto The House of Björnberg.

Björnberg on Myllykoski-ryhmän perijätär ja häntä tituleerattiin vuonna 2007 Suomen rikkaimmaksi alle 30-vuotiaaksi naiseksi. Vuonna 2013 Björnberg kuului sadan kovatuloisimman suomalaisen joukkoon 3,1 miljoonan euron tuloilla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt