Kylie Jenner luuli järjestävänsä seksikkäät synttäribileet – teemavalinta meni karmealla tavalla pieleen: ”Aivan v***n tietämätöntä”

Julkaistu:

Mikä meni vikaan?
Bileiden teema ei ollut loppuun asti mietitty.
Kylie Jenner järjesti parhaalle ystävälleen, Anastasia Karanikolaoulle syntymäpäiväjuhlat, joiden teemana oli pukeutua kuten orjattaret tv-sarjassa Handmaid’s Tale.

Sarja ei välttämättä ole tuttu kaikille. Se kertoo Yhdysvaltojen paikalle perustetutusta, fundamentalististen kristittyjen johtamasta valtiosta (Gilead), jossa hedelmälliset naiset on vangittu orjattariksi, ainoana tavoitteenaan synnyttää lapsia isäntäperheelle. Myös muiden naisten asema yhteiskunnassa on äärimmäisen huono.

Orjatar-asusta onkin tullut symboli naisten alistamiselle ja niitä on nähty lukuisissa mielenilmauksissa.

Onko sarja, tai Margaret Atwoodin romaani tuttu Kylie Jennerille? Sitä tarina ei kerro, mutta juhlien teemaa pidettiin yleisesti täysin sopimattomana.

Bileitä on kuvailtu häiritseväksi, inhottavaksi ja yksinkertaisesti typeräksi.
– Voi veljet, iskisi jo se meteori maahan, eräs kuvaili tuntojaan Twitterissä kuultuaan Jennerin juhlista.

– Tekisi mieli karjua. Miksi ja miten Jenner järjesti Handmaid’s Tale -juhlat ja onnistui vääntämään ne perhanan punaiset kaavut jotenkin seksikkäiksi? Täysin vastakkaista, miten Atwood tarkoitti, toinen ihmetteli.


– En ole tätä ennenkään arvostanut Kylie Jenneriä ja nyt meni loputkin. Handmaid’s Tale ei ole vitsi tai naurun asia. Se kertoo raiskauksista, naisten sortamisesta ja sitä tapahtuu tänä päivänäkin Amerikassa. En ole koskaan todistanut tämän tason tietämättömyyttä, kolmas raivosi.

– Samaan aikaan kun Kylie juhlii Handmaid’s Tale -teemapuvussa, loput meistä asuvat naisia vihaavassa teokratiassa. Aivan v***n tietämätöntä, neljäs kauhisteli.

– Voisiko joku selittää Handmaid’s Talen Kylielle, viides toivoi.
– Kylie ei taatusti ole koskaan katsonut tätä sarjaa. Se ei ole söpöä! Se ei ole tyylikästä! Se ei ole hauskaa! Ja helvetti soikoon, se ei ole mikään bileiden aihe! Kuudes suuttui.

– Kai hän tajuaa, että sarjassa kyse on raiskauksista ja sorrosta? Seitsemäs kysyi.

Ota kantaa

Oletko katsonut Handmaid’s Talea?

Kyllä 31% En 69%
Ääniä yhteensä 30067

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt