Kim Kardashian julkaisi kuvan kuukauden ikäisestä Psalmista – näytti poikansa kasvot ensimmäistä kertaa: somekansa riemastui!

Julkaistu:

Kim Kardashian esitteli Psalm-poikansa kasvot julkisuudessa ensimmäistä kertaa.
Tosi-tv-tähti Kim Kardashian ja räppäri Kanye West saivat hiljattain neljännen lapsensa. Psalm West saapui maailmaan toukokuun alussa sijaissynnyttäjän avulla.

Nyt Kim esittelee pienokaisensa ensimmäistä kertaa julkisuudessa. Maanantai-iltana hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan kuukauden vanhasta Psalmista. Kim ei ole tätä ennen näyttänyt poikansa kasvoja julkisuudessa.– Psalm Ye, hän kirjoitti kuvatekstissään.
Naisen kuvaan kertyi nopeasti kymmeniä tuhansia kommentteja ja yli miljoona tykkäystä. Kuvassa kuukauden ikäinen, valkoiseen potkupukuun puettu Psalm nukkuu rauhallisena kehdossaan. Ei siis ihme, että kuvan kommenttikenttä täyttyi nopeasti sydänemojeista.

– Wow, hän on täydellinen, eräs naisen seuraajista kommentoi.


Kim ja Kanye joutuivat turvautumaan sijaissynnytykseen, sillä Kimin terveydentila ei sallinut uutta raskautta. Odottaessaan Saint-poikaansa Kim kärsi istukan kiinnittymishäiriöstä, mikä teki sekä raskaudesta että synnytyksestä tuskallisen kokemuksen.

Lääkärit totesivat tuolloin kolmannen raskauden olevan Kimille mahdollisesti hengenvaarallinen. Myös pariskunnan vuonna 2018 syntynyt Chicago-tytär tuli maailmaan sijaissynnytyksen avulla. Pariskunnalla on lisäksi kuuden vuoden ikäinen North-tytär.

Kim Kardashian ja Kanye West sanoivat toisilleen tahdon toukokuussa 2014. Kim Kardashian nousi alunperin kuuluisuuteen tosi-tv-sarjasta Keeping Up With The Kardashians. Kanye West taas on maailmanlaajuisesti tunnettu rapartisti, joka muistetaan muun muassa hitistään Stronger.