Salkkarit-tähti Tiia Elgin tytär sai nimen – tarkkasilmäiset fanit huomasivat oitis hauskan yksityiskohdan: ”Toivottavasti ei ole yhtä kiero”

Julkaistu:

Salatut elämät
Tiia Elgin tyttärelle löytyy nimikaima yllättävästä paikasta – nimittäin Salatuista elämistä.
Suosikkisarja Salatuista elämistä tuttu Tiia Elg, 33, sai hiljattain esikoisensa. Elgin ja hänen puolisonsa Alexey Smolyanovin, 23, tytär syntyi maaliskuun lopulla.

Nyt pariskunnan esikoistytär on saanut myös nimen. Asia käy ilmi Elgin Instagram-tililtä, jossa hän julkaisi maanantai-iltapäivänä hellyttävän kuvan tyttärensä kastetilaisuudessa olleesta kakusta.

– I kääntyi väärinpäin. Sabella olis kyllä myös ollut hyvä, Elg vitsailee ja paljastaa esikoisensa saaneen nimekseen Isabella.Nimi sai osakseen runsaasti kehuja naisen seuraajilta. Nimen Isabella kehuttiin sopivan pariskunnan pienelle prinsessalle kuin nenä päähän.

Osa Elgin seuraajista huomasi kuitenkin nimessä yhden hauskan yksityiskohdan. Salatuissa elämissä nimittäin nähtiin usean vuoden ajan Isabella-niminen hahmo, jota näytteli Kirsi Ståhlberg. Sarjan katsojat muistavat Isabellan kierona ja teräväkielisenä hahmona.

– Ihana nimi! Hauska juttu, kun Salkkareis oli aikoinaan kans Isabella, eräs naisen seuraajista huomautti.

– Ihana nimi, toivottavasti ei ole yhtä kiero kun salkkareiden Isabella, toinen puolestaan kommentoi.


Ståhlbergin näyttelemä Isabella Holm nähtiin sarjassa yhteensä kuuden vuoden ajan, vuosina 2008-2014. Elg puolestaan tuli mukaan sarjaan vuonna 2014. Elg näyttelee Salatuissa elämissä Eva Tammista.

Elg vihjaili pienokaisensa nimestä Instagram-tilillään ensimmäisen kerran jo sunnuntaina. Elg julkaisi tuolloin ihastuttavan yhteiskuvan hänestä, miehestään ja pienestä Isabellasta.– Meidän rakkaan nimipäivä lyötiin tänään lukkoon. Se on 11.2, Elg kirjoitti.

Elg jäi äitiyslomalle Salatuista elämistä helmikuussa. Nainen ei toistaiseksi ole julkisuudessa kertonut, aikooko äitiyslomansa jälkeen palata sarjaan.