Demi Moore julkaisi itsestään kuvan yläosattomissa – totuus olikin aivan toinen: ”Luulin, että ne olivat aidot”

Julkaistu:

Hämmentävä kuva
Demi Moore julkaisi itsestään hämmentävän kuvan.
Näyttelijä Demi Mooren, 56, julkaisema kuva hämmentää somessa. Kuvassa yläosaton Moore istuu tuolissa yläosa täysin vailla rihman kiertämää – siltä se ainakin näyttää ensivilkaisulla.

Kuvassa Moore istuu maskeerausryhmän ympäröimänä, sillä kyseessä on nostalginen otos 1988 ensi-iltansa saaneen Seitsemäs enne -elokuvan kulisseista.

Yläosattomuus osoittautuu silmälumeeksi, kun kuvaa katsoo tarkemmin. Kyseessä on nimittäin maskeeraustilanne ja ylävartaloa peittää tekoiho, sillä elokuvassa Mooren esittämä hahmo Abby Quinn on raskaana.

Kuvatekstissä Moore vitsailee asialla.

– Hankkiutumassa raskaaksi helppoa tietä... ovatko tekonännit sallittuja?Mooren seuraajista moni on mennyt halpaan. Ainakin, jos uskoo kuvaan tulleita kommentteja.

– Haha, minä ihan täysin luulin, että ne olivat aidot!

– Uskomaton! Uskon muiden tavoin, että tämä on aito. Täytyy taas katsoa Seitsemäs ennen!

– Hetken jo luulin, että olet alasti.

Hollywood-tähti Demi Moore tunnetaan lukuisista elokuvarooleistaan sekä avioliitoistaan Ashton Kutcherin ja Bruce Willisin kanssa. 55-vuotias Moore aloitti uransa 1980-luvun alussa. Hän näytteli esimerkiksi General Hospital -tv-sarjassa sekä useissa elokuvissa. Hänestä tuli nopeasti yksi Hollywoodin kirkkaimmista tähdistä ja parhaiten palkattu naisnäyttelijä.

Moore paljasti hiljattain, että hänen uransa alkuajat eivät kuitenkaan olleet kovin helppoja. Vaikka ulospäin kaikki näytti hyvältä, kamppaili Moore todellisuudessa itsensä kanssa.

– Urani alussa olin syöksymässä todellisen itsetuhon polulle ja huolimatta siitä, millaista suosiota sain, en koskaan tuntenut itseäni riittävän hyväksi, Moore kertoi USA Todayn mukaan.

– En arvostanut itseäni lainkaan.

Moore kertoi, että hänen huono itseluottamuksensa ja epäilynsä omista kyvyistään johti itsetuhoiseen käytökseen ja syöksykierteeseen.

– Ja tämä itsetuhoinen polku vei minut nopeasti aivan pohjalle.

Mooren mukaan hänet pelasti puolituttujen ihmisten yllättävä väliintulo. Kaksi näyttelijälle liki tuntematonta ihmistä astui esiin ja tarjosi hänelle mahdollisuutta, jolla hän voisi parantua ja saada elämänsä kuntoon. Mooren mukaan kyseessä oli viimeinen varoitus ja tiukka ehto ennemmin kuin ystävällinen kehotus.

– Se oli enemmänkin uhkavaatimus – jos en olisi kuollut, olisi minun tultava paikalle, näyttelijä selitti.

– Se antoi minulle mahdollisuuden kääntää elämäni suunnan ennen kuin tuhosin kaiken. Selvästi he näkivät minussa enemmän kuin itse näin ja olen todella kiitollinen. Ilman sitä mahdollisuutta, ilman heidän uskoaan minuun, en seisoisi täällä tänään.

USA Todayn mukaan Moore kamppaili uransa alkuaikoina vaikeiden riippuvuuksien kanssa. People-lehti kertoi vuonna 2012, että Moore hakeutui 1980-luvun puolivälissä katkaisuhoitoon huume- ja alkoholiongelman vuoksi. Lehden mukaan Moore meni hoitoon, kun elokuvaohjaaja Joel Schumacher kehotti häntä hakemaan apua ennen St. Elmo’s Fire -elokuvan kuvauksia.

Vuonna 2012 Mooren kerrottiin hakeutuneen hoitoon uudelleen. Tuolloin hän oli juuri eronnut näyttelijä Ashton Kutcherista. Huffington Postin mukaan tähtinäyttelijä joutui tammikuussa 2012 sairaalaan kouristuskohtausten vuoksi. Myöhemmin kerrottiin, että Moore olisi saanut hoitoa syömishäiriöön ja lääkeriippuvuuteen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt