Suosikkijuontaja Alma Hätönen palasi kotiin Selviytyjistä – julkaisi ensitöikseen herttaisen yhteiskuvan: ”Koti on nää mun tyypit” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkijuontaja Alma Hätönen palasi kotiin Selviytyjistä – julkaisi ensitöikseen herttaisen yhteiskuvan: ”Koti on nää mun tyypit”

Alma Hätönen palasi kotiin Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksista.

Alma Hätönen palasi kotiin Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksista.

Julkaistu: 10.6.2019 18:02

Radiojuontaja Alma Hätönen oli yksi Selviytyjät Suomi -ohjelman kolmannen kauden kilpailijoista.

Selviytyjät Suomi -ohjelman kolmannen tuotantokauden kuvaukset Filippiineillä ovat hiljattain päättyneet. Asia kävi ilmi muun muassa ex-missi Sara Siepin Instagramista, jossa ohjelmaan osallistunut nainen kertoi palanneensa takaisin Suomeen.

Nyt myös radiojuontaja Alma Hätönen on rikkonut kuukauden päivät kestäneen somehiljaisuutensa. Muun muassa radiokanava YleX:ltä tuttu Hätönen oli niin ikään yksi niistä suomalaisjulkkiksista, jotka matkustivat Filippiineille kilpailemaan Selviytyjien voitosta.

Hätönen julkaisi vain muutama tunti sitten Instagram-tilillään mustavalkoisen kuvan, jossa hän nauttii kotiinpaluustaan yhdessä avopuolisonsa, näyttelijä Jaakko Ohtosen sekä pariskunnan Shanti-koiran kanssa.

– Koti on nää mun tyypit, Alma kirjoittaa sydämen kera.

– Kiitos Selviytyjät, olipahan reissu!

Alma Hätönen, 29, ja Jaakko Ohtonen, 29, ovat pitäneet yhtä jo yli kolmen vuoden ajan. Ohtonen tuli suurelle yleisölle tutuksi viimeistään tänä keväänä, kun hän nappasi roolin Syke -sarjan viidenneltä tuotantokaudelta. Ohtonen näytteli sarjassa syöpää sairastavaa Kasper-poikaa.

Pariskunta ei ole juuri puhunut suhteestaan julkisuudessa. Kaksikon Instagram-tilit ovat kuitenkin pullollaan herttaisia yhteiskuvia.

Hätönen on tullut suomalaisille tutuksi radiojuontajana. Hiljattain nainen on kuitenkin luonut uraa myös television puolella. Ennen osallistumistaan Selviytyjiin hän kilpaili muun muassa Fort Boyard Suomi -ohjelmassa.

Selviytyjät Suomi palaa Nelosen ohjelmistoon ensi syksynä.

Tuoreimmat osastosta