Kiira Korpi edusti upeana Arthur-puolisonsa rinnalla – nautti hulppeista seurapiirihäistä Roomassa: ”Unohtumaton viikonloppu”

Julkaistu:

Kiira Korpi-Borges ja Arthur Borges osallistuivat viikonloppuna Roomassa järjestettyihin häihin.
Useat julkisuudesta tutut suomalaiset kokoontuivat viikonloppuna Roomaan juhlimaan vaatesuunnittelija Emelie Björnebergin ja muusikko Spektin eli Samuli Huhtalan häitä. Kolmepäiväisiin häihin ottivat osaa muun muassa Jare Tiihonen, Jasper Pääkkönen, Mikko Leppilampi sekä Vappu Pimiä.
Häävieraiden joukossa olivat myös taitoluistelija Kiira Korpi-Borges sekä tämän aviomies Arthur Borges. Pariskunta ei monien muiden häävieraiden tapaan jakanut sosiaalisessa mediassa tunnelmapaloja viikonlopun juhlahumusta. Nyt sekä Kiira että Arthur ovat kuitenkin rikkoneet somehiljaisuuden ja julkaisseet lumoavia kuvia kauniista Roomasta.Arthur Borges julkaisi hellyttävän yhteiskuvan, jossa hän pitelee Kiiraa käsivarsillaan. Italialaiset juuret omaava ja Italiassa pitkään itsekin asunut Arthur kirjoitti kuvan yhteyteen tekstin bella vita eli vapaasti suomennettuna hyvä elämä.

Kiira puolestaan julkaisi omalla Instagram-tilillään kolmen kuvan kuvakollaasin, jossa hän poseeraa yhdessä paitsi Arthurin myös muiden häävieraiden kanssa. Heidän joukossaan on muun muassa Kiiran sisko Petra Korpi.– Unohtumaton viikonloppu Roomassa, Kiira kirjoittaa kuvatekstissään.

Italia on Kiiralle ja Arthurille rakas paikka, sillä myös heidän häitään juhlittiin viime vuonna Italian Comojärvellä. Jo vuodesta 2010 lähtien yhtä pitänyt pariskunta juhli hiljattain ensimmäistä hääpäiväänsä.Italiasta on tullut suosittu hääkohde julkisuudesta tuttujen suomalaisten keskuudessa. Esimerkiksi Kimi ja Minttu Räikkönen sekä Jutta Gustagsberg ja Juha Rouvinen ovat viimevuosina valinneet hääkohteekseen nimenomaan Italian.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt