Arnold Schwarzeneggerin kuvankaunis tytär ja Hollywood-komistus menivät naimisiin – astelivat alttarille huippusuunnittelijan ylellisissä muotiluomuksissa

Julkaistu:

häät
Chris Prattin ja Katherine Schwarzeneggerin häitä juhlittiin Santa Barbarassa viime lauantaina.
Chris Pratt ja Katherine Schwarzenegger ilmoittivat menneensä kihloihin tammikuussa. Nyt pari on lunastanut naimalupauksensa ja astellut avioliiton satamaan.

Guardians of the Galaxy ja Jurassic World -tähden ja Schwarzeneggerin häät pidettiin San Ysidro Ranchilla.

The Daily Mailin mukaan Katherine asteli alttarille isänsä käsipuolessa. Hänen äitinsä Maria Shriverin kerrotaan ottaneen häävieraat vastaan.

Joidenkin lähteiden mukaan Prattin poika hänen edellisestä liitostaan Anna Farisin kanssa oli myös paikalla äitinsä kanssa.
– Tämä on Katherinen elämän onnellisin päivä. Hän ei lakkaa hymyilemästä. Chris vaikuttaa olevan aivan into piukeassa, lähde kertoi People-lehdelle.

– Hääpaikka on kaunis. Paljon kukkia ja vihreää kaikkialla. Todella romanttinen paikka, hän jatkoi.

Pratt itse julkaisi Instagramissa hääkuvan, jossa hän hehkuttaa rakkauttaan.

– Eilen oli elämämme paras päivä. Meistä tuli mies ja vaimo Jumalan, perheidemme ja rakkaittemme edessä. Kaikki oli intiimiä, liikuttavaa ja tunteellista. Olemme siunattuja saadessamme aloittaa uuden luvun elämässämme. Olemme kiitollisia perheillemme ja ystävillemme, jotka seisoivat rinnallamme. Olemme kiitollisia Giorgio Armanille, joka loihti kerran elämässä -asun Katherinelle ja minulle täydellisen puvun.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt