Syntyykö ensi vuonna Seven Up -Seppo? Mehu-Jannen kuuluisaksi tehnyt Ennätystehdas tekee paluun – juontajaksi Janni Hussi

Julkaistu:

Ennätystehdas tekee paluun ensi vuonna – juontajana Janni Hussi.
Muistako Janne ”Mehu-Janne” Kuisman? Nähdäänkö ensi vuonna uusi juomaennätyksen yrittäjä Seven Up (7Up) -Seppo?

Ehkäpä – nimittäin vuosina 2006-2013 MTV3:lla pyörinyt Ennätystehdas tekee paluun Fox-kanavalle keväällä 2020.

Ohjelman juontajan ohjaksiin tarttuu liikunta-alan ammattilainen ja tv-kasvo Janni Hussi.

Viime torstain leikkauksesta toipuva Hussi kertoi Fox Network Finlandin Oy:n tänään medialle järjestämässä pressitilaisuudessa itsekin fanittaneensa nuorempana Ennätystehdasta telkkarista.

Hussi saapui pressitilaisuuteen hyvissä voimin, joskin oli varovainen oikean kätensä kanssa olkapäässä olevan leikkausarven vuoksi.

Tuotantoyhtiö Aito Media oli lähestynyt Hussia juontajan pestistä.

– Olen niin impulsiivinen ja innostun helposti jutuista, niin tämä istui kuin nenä päähän tämä formaatti. Tietysti nyt on isot saappaat täytettävänä, Salmisen Epun ja Mertarannan jälkeen tuohon juontajan pestiin astuminen, kertoo Hussi.

Antero Mertaranta ja Eppu Salminen ovat olleet aiempien Ennätystehtaan tuotantokausien juontajina.

– Hattu kourassa menen sinne töitä tekemään ja toivottavasti jotain yhtä lentäviä lausahduksia sieltä tulee kuin näiltä aiemmilta juontajilta, naureskelee Hussi.


Ennätystehdas on tv-ohjelma, jossa ohjelmaan osallistuvat yrittävät erilaisten ennätysten rikkomista. Ohjelman päätuottaja Tomi Suomela kertoo ensi vuonna Foxille palaavan ohjelman noudattavan pitkälti vanhaa formaattia.

Suomela naureskelee, että ruokaan liittyvät ennätykset ovat olleet kielen päällä. Ohjelmassa tullaan Suomelan mukaan panostamaan myös extremeurheilulajeihin liittyviin ennätysyrityksiin.

Ohjelman ennätysyrittäjät valitaan suurimmaksi osaksi hakijaprosessilla.