Sara Sieppi palasi Selviytyjien kuvauksista – tältä missikaunotar näyttää koitoksen jälkeen: ”Kiitos viidakkoelämä”

Julkaistu:

selviytyjät suomi
Juontaja ja sometähti Sara Sieppi kertoo Instagramissa palanneensa Selviytyjät Suomi -sarjan kuvauksista.
Selviytyjät Suomi -sarjan kolmatta tuotantokautta kuvattiin alkukesästä Filippiineillä. Mukana on tällä kertaa sekä julkisuudesta tuttuja kasvoja että myös taviksia.
Yksi kilpailijoista on vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi. Hän matkasi Filippiineille toukokuussa yhdessä muun muassa juontaja Alma Hätösen, laulaja Tommi Läntisen ja ex-urheilija Markus Pöyhösen kanssa. Filippiineillä kilpailijat elävät kuukauden ajan alkeellisissa olosuhteissa keskellä viidakkoa ja ottavat toisistaan mittaa haastavissa kilpailuissa.

Nyt Selviytyjien kuvaukset on mitä ilmeisimmin saatu päätökseen, sillä Sieppi on julkaissut ensimmäisen kuvan koitoksen jälkeen. Hän julkaisi maanantaiaamuna Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa tropiikissa sinisissä bikineissä äärimmäisen ruskettuneena.

Sieppi kertoo kuvatekstissä, että hän on palannut Selviytyjien kuvauksista.

– Kiitos viidakkoelämä. Ihanaa olla takas. Ollu ikävä teitä, Sieppi kirjoittaa #afterselviytyjät-aihetunnisteen kanssa.
Sosiaalisella medialla itsensä osittain elättävä Sieppi on julkaissut ohjelman kuvausten aikana Instagram-tilillään useita kuvia, mutta ne ovat olleet ajastettuja julkaisuja. Selviytyjien kilpailijat eivät saa pitää yhteyttä ulkomaailmaan kuvausten aikana. Heiltä otetaan pois puhelimet, jotka he saavat takaisin vasta pudottuaan kisasta.

Sara Sieppi on nähty aiemmin useissa tv-ohjelmissa. Hän on osallistunut muun muassa Viidakon tähtösiin, Big Brotheriin ja Martina ja hengenpelastajat -tosi-tv-sarjaan. Lisäksi hän on juontanut Paratiisihotelli- ja Ummikot ulkomailla -sarjoja ja ollut mukana Onnenpyörässä.

Selviytyjät Suomi -sarjan toinen tuotantokausi päättyi toukokuussa YouTube-tähti Miska Haakanan voittoon. Hänen kanssaan finaalissa oli laulaja Kim Herold.

Sarjan ensimmäisen tuotantokauden viime vuonna voitti kyläkauppias Sampo Kaulanen.