Kirsi Alm-Siira julkaisi ällistyttävän kuvan: valtava pituusero kollegaan kirvoitti suoraa palautetta – ”Taskuraketti ja lentokoneen puukottaja”

Julkaistu:

hulvaton kuva
Uutisankkurikaksikko Kirsi Alm-Siira ja Jan Andersson poseeraavat Instagramissa yhteiskuvassa, joka saanut aikaan vilkkaan keskustelun.
Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira on tuttu näky suomalaisten olohuoneissa. Suosikkiankkuri kertoo MTV3-kanavalla tuoreimmat uutiset harva se päivä yhdessä kollegoidensa kanssa.

Alm-Siira on nähty viime aikoina tv-ruudussa muun muassa Jan Anderssonin kanssa. Kaksikko on työskennellyt yhdessä viime syksystä saakka, kun Andersson siirtyi Yleltä MTV:lle. Ylen ajankohtaisohjelmissa työskennellyt konkaritoimittaja ehti olla yhtiön palveluksessa peräti 21 vuotta.

Katsojat ovat kiinnittäneet Alm-Siiran ja Anderssonin yhdessä juontamissa uutislähetyksissä huomiota erääseen yksityiskohtaan. Kaksikolla on nimittäin huima pituusero ja nyt Alm-Siira kertoo saaneensa siitä jopa katsojapalautetta.

– Sain äsken oikeen mailia, että ”oot muuten tosi lyhyt”. Mikään uutinen se ei tietenkään ittelleni varsinaisesti ole. Eikä muuten sekään, et toi kaippari on toooosi pitkä, Alm-Siira kirjoittaa Instagramissa.

Uutisankkuri julkaisi tilillään yhteiskuvan Anderssonin kanssa. Hän on riisunut kuvaan korkokenkänsä ja yltää Anderssonia vain kainaloon saakka. Alm-Siira on 158 senttiä pitkä.
Alm-Siira kertoo Instagramissa, että kaksikko tiedostaa varsin hyvin heidän suuren pituuseronsa, muttei koe sitä merkitykselliseksi.

– Ollaan juteltu sen kanssa näistä pituusjutuista ja tultu kummiski semmoseen lopputulokseen, et iha sama minkä kokonen on, jos on näin sairaan kiva ja fiksu kuin me, uutisankkuri toteaa Instagramissa.

Uutisankkurin julkaisema kuva on herättänyt runsaasti huomiota Instagramissa. Sen kommenttikentässä on virinnyt vilkas keskustelu, jossa moni lyhyt nainen kertoo, ettei ole koskaan kokenut pituuttaan ongelmaksi.

– Mä oon 160 cm ja helvetin ylpee siitä! julistaa eräs nainen.

– Itse olen 148,5 cm ja ihan sinut sen kanssa. Mieheni on 180 cm pitkä, kieltämättä ehkä ollaan ”koominen” näky, mut haittaak se... jatkaa toinen.

– Täällä yks 154 ja mieheni 194, kolmas kertoo.


Kuvaan on kerääntynyt myös huvittuneita kommentteja, joista monissa kehutaan ankkurikaksikkoa. Heidän pituuserostaan vitsaillaan, mutta moni myös toteaa, ettei sillä todellisuudessa ole mitään merkitystä.

– Sinä olet ihan sopivan kokoinen. Kuten tuo käsipuolessasi oleva ”hujoppikin”.

– Mikä hyvän mielen kuva.

– Molemmat sopivan pituiset!

– Taskuraketti ja lentokoneen puukottaja. Molemmat mun suosikkeja!

– Maasta se pienikin ponnistaa!

– Ootteko koittaneet, että jos sun kollega laittaa käden vaakasuoraan niin mahdutko seisoon sen kainalon alla?

– Pieni näyttää pieneltä ison rinnalla ja iso näyttää isolta pienen rinnalla.

Alm-Siira on esitellyt pituuseroa kollegoihinsa aiemminkin. Maaliskuussa hän julkaisi Instagramissa kuvan, jossa poseerasi hänen ja Anderssonin kanssa Pekka Pouta. Tuolloin Alm-Siiralla oli jalassaan korkokengät, mutta silti kolmikon pituusero oli silmiinpistävä.

Ota kantaa

Oletko pitkä vai pätkä?

Pitkä 26% Pätkä 30% Jotain siltä väliltä 44%
Ääniä yhteensä 22362

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt