Legendaarinen Julio Iglesias saapuu Suomeen – Helsingissä kuullaan latinotähden jäähyväiskonsertti: ”Olen kiitollinen suomalaisille”

Julkaistu:

Latinohurmuri Julio Iglesias aikoo nauttia Helsingistä ennen Suomen konserttiaan.
Yksi maailman tunnetuimmista laulajista, espanjalainen Julio Iglesias kertoi Ilta-Sanomille muutama päivä sitten, että haluaa viimein tutustua myös maamme pääkaupunkiin.

Iglesias esiintyy 12. kesäkuuta Helsingin Jäähallissa. Aiemminkin maassamme käynyt Iglesias ei ole kuitenkaan oikein koskaan ehtinyt tutustua Helsingin nähtävyyksiin. Hän sanoi puhelimessa tietävänsä, että ainakin Temppeliaukion kirkko olisi kuulemma hyvä vierailukohde samoin kuin kahvilat merenrannalla.

– Haluan nyt todellakin nähdä muutakin kuin hotellihuoneeni ja konserttipaikan, hän sanoi IS:lle.

Itse konsertti on Iglesiaksen jäähyväiskonsertti, ja tuskin hän enää tämän jälkeen saapuu maahamme konsertoimaan. Iglesias sanoi puhelimessa, että aikoo esittää konsertin aikana kaikki hittinsä sekä paljon muutakin.

Hän painotti myös aina rakastaneensa suomalaisia ja Suomea, sillä maamme oli yksi ensimmäisistä, joka otti avosylin vastaan uraansa aloitelleen laulajan.

– Olen kiitollinen suomalaisille, hän lähetti terveiset.

Suomen päiviensä aikana Helsingin keskustassa luksushotellissa asuvan Iglesiaksen voi helposti bongata vaikkapa Esplanadilta. Mies tykkää kävellä ja kerätä sillä tavalla energiaa konserttia varten. Hän onkin sanonut Ilta-Sanomien haastattelussa aiemmin, että on hyvässä fyysisessä kunnossa.


Mies kuitenkin myönsi nuorena tapahtuneen onnettomuuden aiheuttaneen sen, että ajoittain hänen liikkumisensa on näin vanhemmalla iällä hieman vaikeaa.

– Virtaa silti riittää, enkä koskaan lopeta laulamista. Rakastan esiintyä, 75-vuotias Iglesias sanoi muutama viikko sitten IS-haastattelussa.

Julio Iglesias saapuu maahamme omalla Gulfstream-koneellaan Hollannista, jossa hän esiintyi melkein kymmenen tuhannen ihmisen edessä.

Vielä tiistaina mies oli Karibian-kodissaan ja soitti sieltä Ilta-Sanomille.

– Aion Hollannin konsertin jälkeen nukkua hyvin ja lähteä sen jälkeen kohti Suomea. Sydämessäni on oma pieni paikka Suomelle, hän kertoi.