Julkkikset kokoontuivat hulppeisiin juhliin Roomaan – vieraiden joukossa Jasper Pääkkönen, Mikko Leppilampi ja Kiira Korpi: Instagram täyttyi häähumusta - Viihde - Ilta-Sanomat

Julkkikset kokoontuivat hulppeisiin juhliin Roomaan – vieraiden joukossa Jasper Pääkkönen, Mikko Leppilampi ja Kiira Korpi: Instagram täyttyi häähumusta

Suomalaisjulkkikset päivittelivät Instagramia ahkerasti, kun he kokoontuivat juhlimaan julkkishäitä kauniiseen Roomaan.

9.6.2019 18:49

Useat suomalaisjulkkikset ovat matkustaneet tänä viikonloppuna aurinkoiseen Roomaan juhlimaan häitä. Asia käy ilmi Instagramista, jossa monet julkisuudesta tutut kasvot ovat julkaisseet kuvia Italian hulppeista maisemista.

Roomalaisvalokuvaajien Giuseppe Vocin ja Alessandro Iasevolin päivityksestä selviää, että kyseessä on vaatesuunnittelija Emelie Björnbergin ja muusikko Spektin eli Samuli Huhtalan häistä. Björnberg oli myös itse päivittänyt Instagramiin valokuvaajien sunnuntaisen otoksen ohella sukunimekseen Björnberg-Huhtalan.

Valokuvaajien päivityksen mukaan häiden hulppeista järjestelyistä on vastannut Roberta Torresan.

Yksi Roomaan matkanneista häävieraista oli tv-persoona Vappu Pimiä. Pimiä päivitti Instagramiaan ahkerasti viikonlopun aikana ja julkaisi myös harvinaisen yhteiskuvan, jossa hän poseeraa tyylikkäänä yhdessä miehensä kanssa.

– Huuhtaspimiät häissä, suosikkijuontaja kirjoittaa kuvatekstissään.

Vappu julkaisi myös hurmaavan ryhmäkuvan, jossa hänen kanssaan kameralle poseeraavat muun muassa radiokanava Loopilta tuttu Jekku Berglund sekä tv-alalla työskentelevä Carita von Rutenhjelm, joka niin ikään julkaisi Instagramissaan tunnelmia häähumun keskeltä.

Myös rapartisti Uniikki eli Dan Tolppanen oli matkustanut Roomaan viettämään hääviikonloppua. Mies julkaisi Instagram tilillään veikeän yhteiskuvan, jossa joukko tyylikkäitä miehiä hymyilee kameralle.

Heidän joukossaan ovat muun muassa yhdessä vaimonsa Kiira Korven kanssa häihin osallistunut Arthur Borges, hiljattain artistin uransa lopettanut Jare Tiihonen sekä tv-persoona Arman Alizad.

– Nyt salettii, vedän Roomas jotain hyvää spagettii, Tolppanen sanailee.

Tolppanen julkaisi myös toisen kuvan hänestä, Tiihosesta ja Alizadista. Kuvateksti paljastaa, että häähumu Roomassa kesti kokonaisuudessaan kolme päivää.

Häävieraiden joukossa oli myös hiljattain Hollywoodissa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Jasper Pääkkönen. Tämä paljastuu näyttelijä Mikko Leppilammen Instagramissa julkaisemasta kuvasta, jossa mies naureskelee yhdessä Pääkkösen sekä ex-jääkiekkoilija Ville Leinon kanssa.

– The Rat Pack, Leppilampi vitsailee kuvatekstissään.

Artikkelia muokattu 10.6. klo 09:58. Muutettu Carita von Rutenhjelmin titteli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?