Yksi Love Islandin sinkkunaisista kuvaili itseään pluskokoiseksi – someraivo oli valmis: ”Minulla on enemmän rasvaa isovarpaassani”

Julkaistu:

Anna Vakili kuvaili itseään pluskokoiseksi saavuttuaan brittien Love Islandille. Ohjelman katsojat eivät tätä sulattaneet.
Suomessakin nähty Love Island on yksi Brittien suosituimpia tosi-tv-ohjelmia. Sarjassa joukko sinkkuja matkustaa yhdessä ulkomaille ja yrittävät löytää joukostaan sopivan kumppanin.


Love Islandin kolmas tuotantokausi käynnistyi hiljattain Britanniassa. Yksi ohjelmaan osallistuvista sinkuista on 28-vuotias farmaseutti Anna Vakili. Ohjelmassa Vakilia kuvailtiin pluskokoiseksi naiseksi, joka vartalollaan toi villalle aimo ainnoksen kehopositiivisuutta, kertoo brittilehti The Sun.

– Olen hieman kurvikkaampi kuin osa niistä tytöistä, joita ohjelmassa on aiemmin ollut. Joten edustan kurvikkaita tyttöjä myös, nainen itse kuvaili.


Ohjelman katsojat eivät kuitenkaan nielleet selitystä siitä, että Anna olisi pluskokoinen. Sosiaalisessa mediassa leimahtikin välittömästi käyntiin raivokas kommentointi, jossa kyseinen kuvaus naisesta lytättiin täysin.
– He sanovat häntä pluskokoiseksi? Minulla on enemmän rasvaa isovarpaassani, nimimerkki Nikita kommentoi Twitterissä.
– Annako pluskokoinen malli? eräs kommentoija puolestaan ihmetteli.
– Jos tuo tyttö on pluskokoinen, niin minäkin haluan olla pluskokoinen niin pian kuin mahdollista, Amy totesi Twitterissä.


Love Island lukeutuu Britannian seuratuimpiin realitysarjoihin. Suomessa ohjelmaa on tehty yksi tuotantokausi, jonka voittajiksi selviytyivät Aura ja Jeffrey. Haku Love Island Suomen toiselle tuotantokaudelle on parhaillaan käynnissä.