Tähtikomedienne ei vaivaudu peittelemään synnytyksen jälkeistä vartaloaan – Instagram pullollaan harvinaisen rehellistä kuvamateriaalia

Julkaistu:

Koomikko Amy Schumer on jakanut sosiaalisessa mediassa rehellistä kuvamateriaalia synnytyksen jälkeisestä arjestaan.
Koomikko ja näyttelijä Amy Schumer, 38, sai esikoisensa toukokuun alussa. Schumer ja tämän aviomies Chris Fischer toivottivat 5. toukokuuta tervetulleeksi maailmaan poikavauvan.

Schumer tunnetaan rehellisenä ja avoimena ihmisenä, joka ei kaunistele elämäänsä sosiaalisessa mediassa toisin kuin monet muut julkisuuden henkilöt. Synnytyksen jälkeinen aika ei ole ollut poikkeus ja Schumerin Instagram onkin pullollaan varsin rehellistä kuvamateriaalia perheen vauva-arjesta.Schumer on synnytyksensä jälkeen jakanut sosiaalisessa mediassa muun muassa kuvia, joissa hän pumppaa maitoa rinnoistaan. Kuvien yhteyteen Schumer on kirjoittanut varsin napakoita ja kantaaottavia kuvatekstejä. Schumer ihmettelee esimerkiksi sitä, etteivät tuoreet äidit saisi palata työelämään lapsen syntymän jälkeen.

– Rakkautta kaikille niille äidille, jotka arvostelevat minua siitä, että olin eilen stand-up keikalla, Schumer napauttaa arvostelijoitaan eräässä kuvatekstissään.

Schumerin julkaisemat kuvat ovat keränneet tuhansittain ylistäviä kommentteja. Naista kiitellään siitä, että hän ei yritä siloitella synnytyksen jälkeistä arkeaan. Monet naisen julkkisystävistä ovat myös täyttäneet Schumerin kuvat kommenteilla, jossa he hehkuttavat naisen rehellisyyttä.

– Kuka ihme voisi arvostella äitiä siitä, että hän tekee mitä täytyy? Ja miten ihmeessä teit sen, näyttelijä Selma Blair kommentoi.

– Olet rokkitähti, laulaja Demi Lovato puolestaan kommentoi.

– Mutta jos olisit tuore isä, se olisi ok, eikö niin, malli Tess Holliday täräytti viitaten Schumerin kirjoitukseen.Amy Schumer on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista komediatähdistä. Hän on tähdittänyt muun muassa hittielokuvia I Feel Pretty sekä Snatched. Lisäksi naisella on oma komediasarja Inside Amy Schumer, josta hän voitti myös Emmy-palkinnon vuonna 2015.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt