26-vuotiaan mallin ja 54-vuotiaan ex-lapsitähden suhde nousi otsikoihin – 152-senttistä miestä väitetään sugar daddyksi

Entinen lapsitähti Mason Reese löysi aiemmin tänä vuonna rinnalleen nuoren Sarahin.

Entinen lapsitähti Mason Reese seurustelee 27 vuotta nuoremman mallin, Sarah Russin kanssa.

25.12.2019 21:05

Juttu on julkaistu alun perin Ilta-Sanomissa 8.6.2019. IS julkaisee joulupyhien aikaan uudelleen vuoden suosituimpia juttuja.

Mason Reese, 54, tuli 1970-luvulla tunnetuksi lapsitähtenä, joka näytteli lukuisissa tv-mainoksissa Yhdysvalloissa. Reese muistetaan etenkin Dunkin’ Donuts’ -ketjun mainoksista. Lapsitähteyden jälkeen hän loi uran ravintolayrittäjänä ja perusti useita ravintoloita kotikaupunkiinsa New Yorkiin.

Tänä vuonna takavuosien lapsitähti nousi otsikoihin, sillä hänen parisuhteensa herätti runsaasti huomiota. 54-vuotias Reese seurustelee 27 vuotta nuoremman Sarah Russin kanssa. 26-vuotias Russi on malli ja myöntänyt avoimesti harrastaneensa niin kutsuttua sugar babyna olemista eli sokerideittailua.

Mason ja Sarah ovat tottuneet siihen, että ihmiset kyseenalaistavat heidän parisuhteensa.

Sokerideittailulla tarkoitetaan järjestelyä, jossa nuori nainen tai mies tapailee huomattavasti vanhempaa miestä tai naista ja saa tältä rahallista hyötyä. Varakas vanhempi henkilö ostaa nuorelle kumppanilleen lahjoja, joihin tällä ei muuten olisi varaa tai antaa rahaa elämiseen.

The Mirrorin mukaan Russi kieltää jyrkästi, että Reese olisi hänen sugar daddynsa, vaikka hänellä onkin aiemmin ollut sellaisia. Rahallisen hyödyn sijaan Russi sanoo parin suhteen perustuvan yhteisiin mielenkiinnon kohteisiin, samanlaiseen huumorintajuun ja keskinäiseen kunnioitukseen.

Pari on vakuutteluistaan huolimatta kohdannut runsaasti epäileviä katseita ja suoria kysymyksiä heidän suhteestaan. Pari herättää huomiota myös ulkomuodollaan, sillä Reese on brittilehtien mukaan 152 senttiä pitkä ja Russi on häntä reippaasti pidempi.

– Monet ihmiset ovat todenneet, että ”Oletko oikeasti tuon miehen kanssa? Miksi? Rahan takia? Siksikö, että hän on sugar daddysi?”, Reese kertoo ihmisten kyselevän The Mirrorille.

Reese sanoo brittilehdelle tiedostavansa, että hän niin sanotusti painii nuoren tyttöystävänsä kanssa eri sarjassa.

– Totta puhuen, minä en näe olevani hänen liigassaan. Kun katson kaunista, nuorta, 26-vuotiasta mallia, en ajattele, että ooh hän haluaa rakastaa minua, entinen lapsitähti sanoo.

– Kun hän ensimmäistä kertaa ilmaisi kiinnostuksensa parisuhteeseen kanssani, olin varmasti aivan yhtä shokissa kuin kuka tahansa muukin.

Russin mukaan hän nautti aiemmin sokerideittailusta, muttei halua enää tehdä sitä. Hän kertoo olevansa tyytyväinen nykyiseen suhteeseensa.

– Ajatus sugar babyna olosta voi olla hauskaa joskus, kun esimerkiksi saa 300 dollaria illallisista, mutta siitä asti, kun aloin deittailla Masonia, olen päättänyt, etten halua sitä enää, hän sanoo Mirrorille.

– Olen todella onnellinen Masonin kanssa. Minun ei tarvitse olla hänen kanssaan hänen rahojensa vuoksi.

Reese korostaa, ettei Russi ole koskaan pyytänyt häneltä penniäkään, vaan ostaa hänelle lahjoja ja kustantaa itse menonsa.

Parin 27 vuoden ikäero ei ole heille ongelma, vaikka Daily Mailin mukaan Reese on aiemmin ollut parisuhteessa vain oman ikäistensä naisten kanssa. Russi puolestaan on deittaillut vain vanhempia miehiä, yleensä yli 50-vuotiaita.

Pari tapasi kauhuelokuvatapahtumassa, uppoutui pitkään keskusteluun ja tajusi viihtyvänsä toistensa seurassa. Asiat etenivät vauhdilla ja nyt takana on seitsemän yhteistä kuukautta.

– Kun tapaat jonkun ja päädyt juttelemaan kolme tuntia vaivattomasti – ilman taukoja tai kiusallisia hiljaisuuksia – se on aika poikkeuksellista ja uskon, että myös hän tunsi niin, Reese muistelee pariskunnan tapaamista.

Reese ei aluksi ollut uskoa, että Russi haluaa todella olla hänen kanssaan.

Paria yhdistää positiivinen asenne elämään ja samanlainen huumorintaju.

– Olemme rakastavaisia, mutta samaan aikaan olemme myös hyviä ystäviä. Nautimme toistemme seurassa olemisesta. Saamme toisemme nauramaan paljon ja meillä on paljon samoja kiinnostuksen kohteita.

– Sillä ei ole väliä, kuinka vanha hän on, mistä hän on kotoisin tai millään muullakaan, Reese toteaa napakasti.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?