Mari Valosaari suree avioeroaan Instagramissa – häistä tasan kuusi vuotta: Jontte Valosaarelta tyhjentävä vastaus ex-vaimolle - Viihde - Ilta-Sanomat

Mari Valosaari suree avioeroaan Instagramissa – häistä tasan kuusi vuotta: Jontte Valosaarelta tyhjentävä vastaus ex-vaimolle

Mari ja Jontte Valosaari erosivat hiljattain. Nyt he surevat avioeroaan Instagramissa päivänä, joka oli ennen heidän hääpäivänsä.

Mari ja Jontte Valosaaren häitä juhlittiin päivälleen kuusi vuotta sitten.­

8.6.2019 17:23

Helmikuussa televisiosta tutut Mari ja Jontte Valosaari ilmoittivat yllättäen avioerostaan. Pari ehti olla naimisissa lähes kuusi vuotta ja heillä on myös kaksi yhteistä lasta: kuusivuotias Mila-tytär sekä kolmen vuoden ikäinen poika Mio.

Pariskunnan häitä tanssittiin 8. kesäkuuta 2013, eli tasan kuusi vuotta sitten. Tänään olisi siis ollut parin hääpäivä. Jontte muisteli entistä hääpäiväänsä haikeana Instagramissa julkaisemalla tummanpuhuvan kuvan itsestään.

– Tätä päivää mä vähän pelkäsin, et millaset fiilikset ja tunteet se tuo mukanaan, Jontte kirjoittaa Instagramissa.

– Tänään ON jälleen hääpäivä. Tää päivä oli parasta heti lasten syntymäpäivien jälkeen. Sen merkitys toki mureni, mutta tämä päivä se silti on.

Myös Mari julkaisi Instagramissa vastaavan päivityksen. Kuvassa Mari poseeraa suihkunraikkaana ja kertoo hääpäivän tuovan mukanaan laajan kirjon erilaisia tunteita.

– Tänään piti olla jälleen hääpäivä, mutta ei ole. Suunnittelin hääpäivän olevan aina tänä päivänä, mutta ei ole .. Ja se on ok, kaikki on vielä ok, Mari kirjoittaa.

– Yllättävän laajan tunneskaalan voi ihminen tuntea yhdessä hetkessä, hän lisää.

Marin kuva keräsi nopeasti paljon kommentteja, joissa naisen seuraajat osoittivat tälle tukensa vaikeana päivänä. Satojen kommenttien joukosta löytyi kuitenkin yksi, johon huomio erityisesti kiinnittyy. Marin entinen aviomies Jontte oli nimittäin jättänyt kuvaan varsin tyhjentävän kommentin.

– .., Jontte kommentoi ex-vaimonsa kuvaa tyhjentävästi.

Mari Valosaari on entinen fitness-urheilija, joka tuli suurelle yleisölle tutuksi suositusta Fitnesspäiväkirjat -sarjasta. Jontte Valosaari on puolestaan laulaja. Hänet muistetaan erityisesti hitistään Jos mä oisin sun mies.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?