Instagram-tähti julkaisi kaunistelemattoman kuvan alastomasta vartalostaan 24 tuntia synnytyksen jälkeen – ”Haluan olla rehellinen”

Julkaistu:

synnytyksen jälkeen
Sometähti Hannah Polites julkaisi rehellisen kuvan raskauden muuttamasta vartalostaan.
Instagram-tähti ja influencer Hannah Politesin ja hänen puolisonsa perheonni täydentyi sunnuntaina pienellä poikavauvalla. Politesilla on pelkästään Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa, joille hän jakaa kuvia ja tarinoita perheensä elämästä.

Kätilön koulutuksen saanut Polites julkaisi intiimejä kuvia raskaudestaan aivan synnytykseen asti. Nyt sometähti näyttää seuraajilleen Instagramissa, miltä hänen vartalonsa näyttää synnytyksen jälkeen.

Polites, 28, poseeraa tuoreimmassa somekuvassaan alastomana kädet rintojensa peittona. Polites kirjoittaa Instagramissa halunneensa olla seuraajilleen rehellinen ja kertoa, miltä totuus näyttää siloteltujen somekuvien takana.

– 38 viikkoa raskaana, 24 tuntia synnytyksen jälkeen, Polites aloitaa kirjoituksensa Instagramissa.
– Haluan olla teille mahdollisimman rehellinen ja näyttää raskauden jälkeisen vartaloni sellaisena kuin se on. Olin väsynyt, kalpea ja hieman kipeä, mutta niin ylpeä siitä, mitä olin saavuttanut edellisenä päivänä.

Sometähti korostaa kirjoituksessaan, ettei aio yrittää palautua raskautta edeltäviin mittoihinsa vauhdilla, vaan hän haluaa antaa itselleen aikaa raskaudesta ja synnytyksestä toipumiseen.

– Ihmisvartalo on niin uskomaton ja olen niin kiitollinen, että minä pystyin synnyttämään ja pystyn ravitsemaan lastani. Minulla ei ole mikään kiire ”palautua”, vaan aion keskittyä perheeseeni ja uuteen vauvaani. En aio kuntoilla ainakaan kuuteen viikkoon, Polites kirjoittaa Instagramissa.
Australialainen Instagram-tähti kirjoittaa, että hänen 2-vuotiaalla Eveliah-tyttärellään on ollut monia kysymyksiä äidin muuttuneesta vartalosta.

– Eveliah on jo kysynyt, että miksi äidin napa näyttää hassulta ja miksi vatsani on niin pehmeä. Hän tietää, että muutokset johtuvat siitä, että siellä kasvoi uusi elämä ja se on helkkarin hienoa, hän kirjoittaa.
Politesin kaunistelematon kuva on ihastuttanut sosiaalisessa mediassa ja hän on saanut paljon kehuja rehellisyydestään. Monet hänen seuraajistaan kommentoivat Instagramissa olevansa lopen kyllästyneitä kuviin, joissa juuri synnyttänyt äiti poseeraa täydessä meikissä ja tikkulaihana.

– Rakastan sitä, että olet kuvassa myös ilman meikkiä. On hieman haastavaa ajatella ripsivärin laittamista päivä synnytyksen jälkeen, somessa kehuu.

– Muistan itkeneeni esikoiseni syntymän jälkeen, koska näytin edelleen siltä, että olisin raskaana. Tämä on ihan uskomaton kuva etenkin naisille, jotka eivät palaudu entisiin mittoihin heti synnytyksen jälkeen, ja niille naisille, jotka tietävät että ”entisiin mittoihin palautuminen” on pelkkä myytti.

– Minulla ei ole lapsia, mutta tällaiset kuvat ovat todella tärkeitä naisille. Kiitos! Instagramissa kirjoitetaan.