Mikael Gabrielin Triana-kihlatun turmasta julki lisätietoa: lennätettiin keskellä yötä sairaalaan – raahautui jalustimesta hevosen perässä

Julkaistu:

onnettomuus
Mikael Gabrielin puoliso, norjalainen juontaja ja tv-tähti Triana Iglesias on yhä sairaalahoidossa vakavan onnettomuuden vuoksi.
Raptähti Mikael Gabrielin kihlattu Triana Iglesias joutui tällä viikolla vakavaan onnettomuuteen tv-sarjan kuvauksissa Norjassa. Iglesias kertoi perjantaina Instagram-tilillään, että hän joutui sairaalaan saatuaan kovan iskun vatsaansa. Häneltä murtui kylkiluita ja hänen maksansa ja pernansa vaurioituivat.

– Pari päivää sitten sain voimakkaan iskun vatsaani. Viisi kylkiluuta murtui, pernani repeytyi ja maksani vaurioitui, Iglesias kertoi ja lisäsi, että hänen oli erittäin vaikeaa hengittää.

Onnettomuus tapahtui, kun Iglesias oli kuvaamassa norjalaista Farmi-tosi-tv-sarjaa. Aiemmin Norjan Paratiisihotelli-sarjaa juontanut Iglesias osallistui ohjelmaan kilpailijana. Farmia esittävän Norjan TV2-kanavan viestintäpäällikkö Alex Iversen kertoi kanavan tiedotteessa, että Iglesias oli ratsastamassa toisen kilpailijan kanssa, kun onnettomuus tapahtui.

Iglesiasin hevonen oli vauhkoontunut, hän putosi sen selästä ja hänen jalkansa jäi kiinni satulan jalustimeen ja raahautui hevosen mukana. Putoamisen yhteydessä Iglesias sai vakavia vammoja ja kovan iskun vatsaansa.

– Hevoset käyttäytyivät levottomasti, joten Triana putosi hevosen selästä. Hänen jalkansa jäi kiinni satulan jalustimeen hänen pudotessaan. Triana ja toinen kilpailija olivat kokeneita ratsastajia. He noudattivat kaikki turvallisuusohjeita ja heillä oli molemmilla kypärät päässä, Iversen kertoi aiemmin perjantaina.
Nyt Iversen on kertonut VG-lehdelle, että Iglesias kiidätettiin onnettomuuden jälkeen paikalliseen Kongsvingerin sairaalaan, jossa todettiin, että hänellä oli murtuneita kylkiluita ja mahdollisesti sisäisiä vammoja. Pian vammojen laajuuden selvittyä jälkeen tehtiin päätös, että Iglesias oli hänen syytä siirtää Oslossa sijaitsevaan yliopistolliseen Ullevålin sairaalaan.

– Hänet lennätettiin ambulanssilennolla Ullevålin sairaalaan heti keskiyön jälkeen, Iversen kertoo VG:lle.

Iglesias kiitteli Instagram-tilillään häntä hoitaneita lääkäreitä ja sairaanhoitajia. Hän kertoi olevansa erittäin hyvissä käsissä ja saavansa laadukasta hoitoa.

Mikael Gabriel julkaisi myöhään torstaina omalla Instagram-tilillään yhteyskuvan parista pelkän sydämen kera.
Norjalaismedian mukaan Iglesias joutui jättämä Farmi-kilpailun loukkaantumisensa vuoksi eikä hän tule enää palaamaan sarjan kuvauksiin. VG:n mukaan Iglesias on yhä sairaalahoidossa eikä pysty kommentoimaan asiaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt