Prinsessa Dianan veljentytär lady Kitty, 28, lipui punaiselle matolle massiivinen timanttisormus nimettömässään – spekulaatiot leimahtivat välittömästi

Julkaistu:

Lady Kitty Spencerin timanttisormus sai aikaan huhumyllyn.
Prinsessa Dianan veljentyttären lady Kitty Spencerin, 28, muotipohatta Michael Lewisin, 60, suhteesta on kuiskuteltu Britanniassa jo jonkin aikaa. Kitty työskentelee mallina ja on seurapiiritapahtumien vakiokasvoja. Parin 32 vuoden ikäero on herättänyt paljon huomiota Britanniassa, sillä Lewsis on vanhempi kuin Kittyn oma isä jaarli Charles Spencer, 54.


Pari ei ole kommentoinut suhdettaan julkisuudessa, mutta nyt suhde on brittimedian mukaan ottanut askeleen vakavampaan suuntaan.

Lady Kitty saapui Cash & Rocket Masquerade Ball -seurapiiritapahtumaan Lontoossa valtava timanttisormus vasemmassa nimettömässään. Sormus sai heti aikaan spekulaatiot siitä, ovatko Kitty ja muotipohatta menneet mahdollisesti kihloihin.


Kitty Spencer ja Michael Lewsis ovat pitäneet hyvin matalaa profiilia suhteestaan ja viettäneet lehtitietojen mukaan aikaa yhdessä pääasiassa Yhdysvalloissa, kaukana brittimedian katseilta.


Lady Kitty Spencer on aikaisemminkin seurustellut itseään huomattavasti vanhempien miesten kanssa. Hän seurusteli neljän vuoden ajan kiinteistömoguli Niccolo Barattieri di San Pietron, 48, kanssa, mutta suhde kariutui vuonna 2017.

Kittyn huhutulla kihlatulla on kolme aikuista lasta ja hänen omaisuutensa arvo on brittimedian mukaan noin 90 miljoonaa euroa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt