Laulajalegenda Dolly Parton, 73, nukkuu joka yö täydessä tällingissä – taustalla erikoinen syy: ”Ikinä ei voi tietää...”

Dolly Parton on jatkuvasti viimeisen päälle huoliteltu, jopa öisin.

Dolly Parton ei luovu tavaramerkeiksi muodostuneista vahvasta meikistä ja pöyheästä kampauksesta edes öisin.

7.6.2019 14:36

Kantritähti Dolly Parton, 73, on yksi maailman menestyneimmistä naislaulajista ja hänen uransa on kestänyt jo yli 50 vuotta. Parton tunnetaan musiikin lisäksi ulkonäöstään. Parton suosii pukeutumissaan avaria kaula-aukkoja ja vahvaa ehostusta. Laulaja paljastaa New York Timesin haastattelussa pitävänsä itsensä kuvausvalmiudessa kirjaimellisesti päivin ja öin.

Parton kertoo menevänsä nukkumaan täydessä meikissä, ihan varmuuden vuoksi. Laulajan mukaan koskaan ei voi olla varma, milloin hän joutuu kameran eteen.

– Ikinä ei voi tietää jos bussi menee rikki, tai hotellissa syttyy tulipalo. Niinpä jätän meikit kasvoilleni yöksi ja pesen naamani aamulla, Parton järkeilee.

Dolly Parton aloitti uransa jo 60-luvulla.

Laulajalla on Tennesseessä oma huvipuisto Dollywood, mutta puiston laitteissa Parton ei ole koskaan käynyt.

– Minulla on niin paljon tukkaa, Parton parahtaa ja sanoo huvipuistolaitteiden pilaavan hänen kampauksensa.

– Voin kadottaa laitteessa peruukkini tai kenkäni. En pidä siitä, että tukka menee sekaisin. Joku komea mies voi sen pörröttää, ei mikään laite, Parton kujeilee.

Laulaja ei ole koskaan salaillut hänelle tehtyjä lukuisia kauneusleikkauksia ja hän on kertonut haastatteluissa kauneusoperaatioiden pönkittäneen aikoinaan hänen itsetuntoaan.

Dolly Parton kuvattuna vuonna 1983. Laulajan tavaramerkeiksi on muodostunut vuosien varrella pöyheä tukka ja vahva ehostus.

– Tein mitä minun tarvitsi tehdä parantaakseni itsetuntoani, Parton totesi.

– Pidän isosta tukasta, räikeistä vaatteista. En ole koskaan ajatellut olevani seksisymboli, enkä haluaisi olla niin kaunis nainen kuin Raquel Welch. Haluan ihmisten huomaavan kun tulen huoneeseen ja lähden huoneesta, Parton on sanonut ja kuvaillut liioitellun ulkonäön olevan tarkkaan harkittu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?