Ukrainalainen Talent-kaunotar, 33, katosi mystisissä olosuhteissa – ohikulkija teki joenpenkalta karmaisevan löydön

Julkaistu:

Tanssija Alla Klyshta katosi huhtikuussa.
Saksan Talent-kisassa loistanut tanssija Alla Klyshta on kuollut 33-vuotiaana. Saksalaismedia uutisoi, että huhtikuusta lähtien kateissa ollut Klyshta löydettiin kuolleen Rein-joesta. RTL-tv-kanava kertoo, että kaksi ohikulkijaa löysi naisen ruumiin joesta. Nuori nainen tunnistettiin Talent-tähdeksi.


Saksalaismedian mukaan Klyshtan piti osallistua huhtikuussa juhlatilaisuuteen Frankfurtissa, mutta kaunotar ei yllättäen saapunutkaan gaalaan. Läheiset ilmoittivat tanssijan kadonneeksi.

Viranomaiset pidättivät Klyshtan entisen miesystävän pian ruumiin löytymisen jälkeen, mutta saksalaismedian mukaan häntä vastaan ei toistaiseksi ole nostettu syytettä. Viranomaiset ovat tiedottaneet jatkavansa Klyshtan kuoleman tutkintaa, mutta toistaiseksi tanssijan viimeisistä päivistä tai kuolemaan johtaneesta tapahtumaketjusta ei ole juurikaan tietoa.
Viranomaiset ovat pyytäneet yleisöltä apua Klyshtan kuoleman selvittämiseksi.

Brittilehti Daily Mail kertoo ukrainalaistanssijan esiintyneen Rustin kaupungissa Europa-Park-viihdekeskuksessa. Hän tähditti Night Beat Angels -nimeä kantanutta show’ta.

Lahrer-Zeitung-lehden mukaan viranomaiset eivät ole kertoneet julkisuuteen Klyshtan kuolinsyytä. Lehden tietojen mukaan viranomaiset kuitenkin uskovat jonkun surmanneen tanssijan Rustin kaupungissa ja heittäneen ruumiin jokeen.


Saksalainen laulaja Chris Kolonko on kertonut medialle tavanneensa tanssijan ja hänen ex-miesystävänsä viime vuonna, ja hänelle jäi miehestä hyvä kuva.

– Mies oli todella mukava, mutta suhteessa oli ilmeisesti ylä- ja alamäkiä. Alla sanoi, etteivät he enää seurustele, mutta he työskentelevät yhdessä, Kolonko on kertonut medialle.