Huippusuositun laulajatähden 3-vuotias poika kuoli traagisesti – pienokainen hukkui perheen kodin takapihalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Huippusuositun laulajatähden 3-vuotias poika kuoli traagisesti – pienokainen hukkui perheen kodin takapihalla

Kantrilaulaja Granger Smithin pieni poika menehtyi vain 3-vuotiaana.

Granger Smith tunnetaan muun muassa hiteistä If the Boot Fits ja They Were There.­

7.6.2019 11:34

Kantrin supertähden Granger Smith kertoo sosiaalisessa mediassa perhettään kohdanneesta hirvittävästä tragediasta. Laulajan 3-vuotias poika River Kelly hukkui perheen kodin takapihalla olevaan uima-altaaseen Texasissa.

– Lääkärien yrityksistä huolimatta häntä ei saatu elvytettyä, laulaja kertoo.

Smith kirjoittaa hänen ja hänen vaimonsa Amberin päättäneen luovuttaa pojan sisäelimet, jotta ne voisivat pelastaa jonkun toisen lapsen hengen.

– Perheemme on musertunut ja sydämemme on särkynyt. Haemme lohtua siitä, että River on nyt taivaan isän luona.

River oli perheen kuopus ja häntä jäävät kaipaamaan isosisko London, 7, ja isoveli Lincoln Monarch, 5.

– Riv oli erityinen. Kaikki hänet tavanneet tunsivat sen heti. En voi edes kuvailla sitä iloa, jota hän toi elämäämme. Hänen valonsa on ikuisesti sydämissämme, laulaja kirjoittaa.

– Minulta ei löydy sanoja enempää. Rakastakaa läheisiänne. Emme ole koskaan olleet koskaan vaikeammassa paikassa kuin nyt, Granger kirjoittaa sydäntäsärkevässä viestissään.

Granger Smith kuvattuna puolisonsa Amberin kanssa.­

Perhe on pyytänyt faneja kunnioittamaan Riverin muistoa antamalla pienen lahjoituksen Dell Children’s Medical Centrelle, jossa lasta hoidettiin.

– Lääkärit, hoitajat ja sairaalan henkilökunta ovat olleet uskomattomia, Grangerin vaimo Amber Smith kirjoittaa Instagramissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?