Bradley Cooper ja Irina Shayk erosivat – Hollywoodin superparin rakkaus karahti huhumyllyn saattelemana: päättikö salasuhde parin liiton?

Julkaistu:

Bradley Cooper ja irina Shayk ovat eronneet.
Näyttelijä Bradley Cooper, 44, ja huippumalli Irina Shayk, 33, ovat sisäpiirin mukaan eronneet. Nelivuotisen suhteen päättymisestä uutisoi People.

Sisäpiirin lähteen mukaan Cooper ja Shayk ovat päättäneet erota. Parilla on yhteinen tytär Lea De Seine, 2, jonka yhteishuoltajuudesta pari parhaillaan yrittää sopia. Ex-pari tai heidän edustajansa eivät ole vielä kommentoineet eroa.

Cooper ja Shayk alkoivat tapailla keväällä 2015. Pari piti alusta asti suhteensa yksityisyydestä kiinni. Pari näyttäytyi ensimmäisen kerran julkisesti maaliskuussa 2016 Pariisin muotiviikoilla.


Parin jäätävistä väleistä on huhuttu jo pitkään. Jo viime lokakuussa Page Six sai tietoonsa, että pariskunta on ollut onneton jo usean kuukauden ajan ja lehti uutisoi asiasta viimeksi keskiviikkona.

Huhut suhteen alamäestä syttyivät uudelleen helmikuisen Oscar-gaalan jälkeen, jolloin Cooper esiintyi intiimisti Lady Gagan, eli Stefani Joanne Angelina Germanottan, 33, kanssa. A Star is born -elokuvan tähtipari duetoi kappaleen Shallow.

Esitys oli erittäin intiimi ja monen mielestä kaksikon välillä oli kiistatonta kemiaa ja kipinöintiä. Samaan aikaan Shayk istui kiltisti yleisössä anoppinsa vieressä seuraamassa esitystä.

Lähteet väittävät, että Cooper ja Lady Gaga olisivat viihtyneet gaalan jatkoilla läheisissä tunnelmissa kaksin, ja parilla olisi ollut suhde heti gaalan jälkeen.


Lady gaga esiintyi Jimmy Kimmel Livessä kolme päivää Oscar-gaalan jälkeen. Keskusteluohjelmassa hän kiisti huhut siitä, että parin välille olisi syntynyt romanssi.– Se oli mitä halusimmekin teidän näkevän, Gaga kommentoi parin välistä kemiaa lavalla Jimmy Kimmelille.

Bensaa liekkeihin lisää Lady Gagan tuore ero miehestään Christian Carinosta. Pari purki kihlauksensa vain muutama päivä ennen Oscar-gaalaa.

Bradly Cooper on tullut tutuksi rooleistaan elokuvissa American Hustle, Unelmien pelikirja, American Sniper ja Kauhea kankkunen. Näyttelijä asuu perheensä kanssa Los Angelesissa.

Cooper on aiemmin seurustellut muun muassa Suki Waterhousen ja Zoe Saldanan kanssa. Shayk puolestaan tunnetaan jalkapallotähti Cristiano Ronaldon entisenä tyttöystävänä.

People-lehti valitsi Cooperin maailman seksikkäimmäksi mieheksi vuonna 2011. Shaykia on puolestaan hehkutettu useissa miestenlehdissä maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt