Mailis Penttilä julkaisi kuvan viestistä, jollaista kukaan ei haluaisi saada – napautti välittömästi takaisin - Viihde - Ilta-Sanomat

Mailis Penttilä julkaisi kuvan viestistä, jollaista kukaan ei haluaisi saada – napautti välittömästi takaisin

Mailis Penttilä saa somessa osakseen paljon törkyä. Torstaina hän julkaisi Instagramissa kuvia viesteistä, joita tuntematon ihminen lähetti hänelle.

Mailis Penttilä saa sosiaalisessa mediassa törkyviestejä, jossa haukutaan häntä surutta.­

6.6.2019 22:19

Kakkukaunotar Mailis Penttilä on kertonut sosiaalisessa mediassa saamistaan törkyviesteistä Instagramissa useita kertoja. Penttilä on saanut kritiikkiä ulkonäöstään ja häntä on syytetty siitä, ettei hän todellisuudessa olisi ilman meikkiä meikittömissä kuvissaan.

Torstaina Penttilä julkaisi tilinsä Tarina-osiossa kuvia saamistaan yksityisviesteistä. Kuvat paljastivat, että Penttilä sai tuntemattomalta Instagram-käyttäjältä viestin, jossa tämä haukkui häntä rajuin sanankääntein.

– Mee vaan sinne suihkurusketukseen. Onko sen jälkeen kynsienhoitoa? Ei se susta yhtään fiksumman näköistä tee. Bimbo mikä bimbo ja aina lihavan näköiset rinnat askeleen edellä, kuului Penttilän saama karu viesti.

Penttilä ei kuitenkaan jäänyt sanattomaksi vaan vastasi viestin lähettäjälle. Hän lähetti tälle kuvan kynsistään, jotka on lakattu valkoiseksi ja joita koristavat kimaltelevat koristeet.

– Kynnet kunnossa jo, Penttilä kirjoitti kuvan yhteyteen iloisen hymiön kera.

Viestittely ei päättynyt suinkaan tähän, vaan Penttilä sai pian uuden viestin hänen haukkujaltaan.

– Kunnossa ja kunnossa – karmeat kuin Itäkeskuksen pimuilla. Enkä mä sua vihaa, seuraan vain myötähäpeästä, todettiin viestissä.

Penttilä ei taaskaan mennyt mykäksi, vaan vastasi haukkujalleen jälleen englanninkielisen mietelauseen kera.

– Jos vihaaja jatkaa seuraamistasi, se ei ole vihaaja, vaan se on fani. Anna sille ämmälle nimikirjoitus, lauseessa luki vapaasti suomennettuna.

– Tuu pyytään nimmaria, jos joskus näät livenä, Penttilä viestitti vielä perään.

Erilaiset törkyviestit ja somekiusaaminen ovat nykyään varsin yleisiä. Moni julkisuudesta tuttu henkilö on avautunut saamistaan halveksuvista ja epäasiallisista viesteistä. Esimerkiksi Sara Sieppi on julkaissut Instagramissa järkyttäviä viestejä, joita hän on somessa saanut. Niissä muun muassa haukutaan suoraan missikaunottaren ulkonäköä.

Penttilää puolestaan on syytetty etenkin kuvanmuokkauksesta. Aiemmin tänä vuonna hän julkaisi tilillään bikinikuvan, jota moni epäili käsitellyksi. Penttilä kuitenkin vastasi syytöksiin julkaisemalla videon, jossa hän esitteli vartaloaan katkaistakseen syytöksiltä siivet.

Penttilällä on Instagramissa reilut 27 300 seuraajaa, joiden iloksi hän julkaisee kuvia elämästään, matkoiltaan ja herkuista, joita hän leipoo.

Mailis Penttilä on parisuhteessa IT-miljonääri Pekka Koskisen kanssa. Pariskunta poseerasi aiemmin tällä viikolla Koskisen uuden Frida’s-ravintolan avajaisissa.­

Penttilä tuli tunnetuksi Miss Helsinki -kilpailusta ja Koko Suomi leipoo -ohjelmasta ja hän onkin varsinainen jauhopeukalo. Penttilä ilahduttaa leipomuksillaan usein läheisiään, mutta on vienyt niitä myös muun muassa kodittomille.

Viime syksynä Penttilä avusti Asunnottomien yön tapahtumassa Myllypuron kirkossa. Hän jakoi paikalla vaatteita kodittomille ja antoi heille myös itse leipomiaan herkkuja.

Lue lisää: Julkkiskaunotar Mailis Penttilä yllätti asunnottomat – keksi oivan keinon ilahduttaa ventovieraita: ”Se ei vaadi paljon”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?