Kohukaunotar Katie Price sai raivokohtauksen alakoulun pihalla – uhkaili ex-miehensä nykyistä puolisoa: ”Tulen perääsi!”

Julkaistu:

Kohukaunotar joutui oikeuteen ajauduttuaan sanaharkkaan ex-miehensä nykyisen puolison kanssa alakoulun pihalla.
Entisenä glamourmallina sekä tosi-tv-persoonana tunnettu Katie Price on noussut jälleen otsikoihin kotimaassaan Iso-Britanniassa, uutisoi Mirror.

Price, 41, joutui tekemisiin virkavallan kanssa, kun hän järjesti välikohtauksen paikallisen alakoulun leikkipaikalla. Price raivosi koululaisten edessä ex-miehensä Kieran Haylerin uudelle tyttöystävälle Michelle Pentecostille.
Silminnäkijöiden mukaan selkeästi mustasukkainen Price haukkui Pentecostia toistuvasti ala-arvoisilla nimityksillä, kertoo Mirror. Kun ihmiset puolestaan yrittivät mennä kaksikon väliin, alkoi Price uhkailla heitä.

– Voin keskeyttää kenet tahansa jos haluan, voin olla juuri niin töykeä kuin haluan. Kuka sinä olet? Selvitän nimesi ja sitten tulen perääsi, saat nähdä, Price oli huutanut sivullisille.


Välikohtausta selvitettiin oikeudessa asti ja Price määrättiin maksamaan 415 punnan sakot. Hänelle langetettiin myös viiden vuoden lähestymiskielto, jonka aikana hän ei saisi olla Pentecostiin missään yhteydessä.

Oikeudessa Price kiisti väitteen siitä, että paikalla olisi ollut lapsia todistamassa koulun pihalla sattunutta välikohtausta. Price on itsekin viiden lapsen äiti.

– Siellä ei ollut lapsia ja kaiken muun mitä he sanovat he ovat keksineet päästään, Price vakuutteli.

Lopulta Price kuitenkin myönsi syyllisyytensä ilmestyttyään oikeuteen maanantaiaamuna. Aiemmin Price oli vakuuttanut syyttömyyttään. Hän ei myöskään ollut pahoillaan tapahtuneesta.


Price on aiemminkin joutunut tekemisiin virkavallan kanssa uhkaavan ja väkivaltaisen käytöksensä vuoksi. Lisäksi Price haastettiin oikeuteen vime syyskuussa, kun hänen ex-miehensä Alex Reid syytti tätä arkaluontoisten kuvien levittämisestä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt