Backstreet Boys kiitti ”hyvää suomalaista ystävää” – eli räppäri Redramaa: Vitsi, josta tuli totta!

Julkaistu:

Backstreet Boysin A.J. McLaean vieraili taannoin Redraman -levyllä.
Suomalaisräppäri Lasse ”Redrama” Melberg kertoi viitisen vuotta sitten haastatteluissaan, kuinka ”vitsi muuttui todeksi”. Hän oli törmännyt studiolla Backstreet Boysin A.J. McLeaniin, ehdottanut yhteistyötä ajattelematta, että se voisi oikeastaan toteutua.

Mutta totta siitä tuli: McLean vieraili Redraman Clouds -kappaleessa.


Ja kesäkuisena keskiviikkona McLean nosti Backstreet Boysin Helsingin-konsertissa huutomyrskyn tasoa vielä vähän korkeammalle muistamalla tämän yhteistyön.

– Kiitos hyvälle suomalaiselle ystävälleni, Redramalle, McLean kuulutti – ja sai voimakkaat suosionosoitukset.

Kiitokset ja terveiset esitettiin noin konsertin puolivälissä, A.J. McLeanin ja Kevin Richardsin soolokappaleen Passionate kuulutuksessa.

Parituntisen konsertin aikana viisijäsenisen yhtyeen jokainen laulaja sai loistaa vuorollaan solistina.

Illan suosituinta antia taisivat kuitenkin olla hitit, joiden aikana viisikko tanssi ja lauloi yhdessä – yhdessä myös 12 000 suomalaisfanin, loppuunmyydyn Hartwall Areenan kanssa.


Ja hittejähän yhtyeellä riittää. Get Down (You`re the One For Me), Show Me the Meaning of Being Lonely, Incomplete ja Shape of My Heart kuultiin jo puoleen väliin mennessä – ja loppuhehkutuksiin jäivät vielä muun muassa yhtyeen tunnuslaulu Everybody (Backstreet´s Back), I Want It That Way ja Larger Than Life.