Bikinimallin synnytyskuvasta valtava someraivo – käytös kuohuttaa: ”Eikös Instagramin päivittäminen synnytyksestä ole hieman ongelmallista?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Bikinimallin synnytyskuvasta valtava someraivo – käytös kuohuttaa: ”Eikös Instagramin päivittäminen synnytyksestä ole hieman ongelmallista?”

Iloinen perheuutinen ei mennyt putkeen: Hannah Politesin some täyttyi vihaisista kommenteista.

5.6.2019 21:10

Synnyttäminen tuo perinteisesti mieleen kivuliaan ja sotkuisen puuhan, jossa äiti on täysin luonnollisessa tilassa – tosin australialaisen mallin somepäivityksen jälkeen synnyttämisestäkin tuli Instagram-ystävällistä.

Mallina työskentelevä Hannah Polites päätti päivittää seuraajilleen tiedon lapsensa syntymästä 1,3 miljonalle seuraajalleen. Iloisesta perheuutisesta kertova päivitys ei mennyt aivan putkeen, kertoo the Mirror.

Polites julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa tälläytyneenä perheensä kanssa. Kuvassa näkyy kirjaintaulu, jossa lukee ”Äiti on synnyttämässä, vauva on melkein täällä”.

Kuvasta voi siis päätellä, että se kuva on otettu juuri ennen synnytyssairaalaan lähtöä tai se on lavastettu ja julkaistu synnytyssalissa.

Monet naisen seuraajista eivät olleet tyytyväisiä siloiteltuun päivitykseen synnytyksestä. Politesin kommenttiboksi täyttyi vihaisista viesteistä, jossa kritisoitiin somen päivittämistä synnytyksen aikana.

– Eikös Instagramin päivittäminen kesken synnytyksen ole hieman ongelmallista? kysyi eräs seuraaja.

– On hullua, että kaiken pitää olla lavastettua Instagramissa ja kaikki pitää kuvata kaikkien silmien nähtäväksi.

On kuitenkin syytä muistaa, että synnytyksen varhaisessa vaiheessa äiti voi vielä liikkua ja tehdä monenlaisia asioita. Toista lasta synnyttävänä äitinä Polites luultavasti myös tiesi, mitä odottaa synnytyssalissa.

– Jokainen tavallaan. En itse tekisi samoin, mutta hän saa tehdä mitä haluaa, eräs kommentoija kiteytti.

Myöhemmin Polites päivitti synnyttäneensä terveen poikalapsen, Arlon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?