Hollywoodin seuratuimman tähden suhde huippumalliin kriisissä: ”Asiat eivät ole hyvin” – taustalla huhut A Star Is Born -romanssista

Julkaistu:

Page Six -lehden väitteiden mukaan Bradley Cooperilla ja Irina Shaykilla on mennyt huonosti jo pitkään.
Hollywoodin suosikkinäyttelijä Bradley Cooperin suhde venäläiseen huippumalliin Irina Shaykiin on karikoilla, väitetään useissa kansainvälisissä medioissa. Lähteiden mukaan parilla on mennyt huonosti jo pitkäään.

– Asiat eivät ole hyvin. Kumpikaan ei ole onnellinen. Suhde on vaakalaudalla, sisäpiirilähde väittää Page Six -lehdelle Cooperin ja Shaykin suhteesta.

Cooper on ollut yhdessä Irina-rakkaansa kanssa keväästä 2015 lähtien.Lehden lähteen mukaan parin aino syy sinnitellä parisuhteessa on heidän kaksivuotias tyttärensä Lea De Seine.

– He yrittävät vielä tyttärensä vuoksi, lehdelle väitetään.

Jo viime lokakuussa Page Six sai tietoonsa, että pariskunta on ollut onneton jo usean kuukauden ajan.


Huhut suhteen alamäestä syttyivät uudelleen helmikuisen Oscar-gaalan jälkeen, jolloin Cooper esiintyi intiimisti Lady Gagan, eli Stefani Joanne Angelina Germanottan, 33, kanssa. A Star is born -elokuvan tähtipari duetoi kappaleen Shallow.

Esitys oli erittäin intiimi ja monen mielestä kaksikon välillä oli kiistatonta kemiaa ja kipinöintiä. Samaan aikaan Cooperin oma kumppani Irina istui kiltisti yleisössä anoppinsa vieressä seuraamassa esitystä.

Lähteet väittävät, että Cooper ja Lady Gaga olisivat viihtyneet gaalan jatkoilla läheisissä tunnelmissa kaksin, ja parilla olisi ollut suhde heti gaalan jälkeen.

Lady gaga esiintyi Jimmy Kimmel Livessä kolme päivää Oscar-gaalan jälkeen. Keskusteluohjelmassa hän kiisti huhut siitä, että parin välille olisi syntynyt romanssi.

– Se oli mitä halusimmekin teidän näkevän, Gaga kommentoi parin välistä kemiaa lavalla Jimmy Kimmelille.


Bensaa liekkeihin lisää Lady Gagan tuore ero miehestään Christian Carinosta. Pari purki kihlauksensa vain muutama päivä ennen Oscar-gaalaa.

Bradly Cooper on tullut tutuksi rooleistaan elokuvissa American Hustle, Unelmien pelikirja, American Sniper ja Kauhea kankkunen. Näyttelijä asuu perheensä kanssa Los Angelesissa.