Iiro Seppänen, 43, menee naimisiin Julia-rakkaansa kanssa – intiimit ja salaperäiset häät Espanjassa

Julkaistu:

avioliitto
Taikurina aikoinaan tutuksi tullut, mutta sittemmin muun muassa extreme-urheilua harrastanut Iiro Seppänen astuu avioliiton satamaan viikon kuluttua lauantaina.
Iiro Seppänen, 43, ja hänen Julia-kihlattunsa menevät naimisiin 15. kesäkuuta Barcelonan lähistöllä. Pariskunta on asunut yhdessä jo muutaman vuoden Etelä-Afrikan Kapkaupungissa ja heidän onnensa täyttyi, kun pariskunnan tytär Freya syntyi pari kuukautta sitten.

Iiro Seppänen on aina ollut vaitonainen yksityiselämästään. Nytkin häät ovat hyvin yksityiset ja vain harvat ja valitut ovat saaneet niihin kutsun. Totta kai Iiron isä, ex-parlamentaarikko Esko Seppänen menee häihin puolisonsa kanssa samoin kuin muutama Iiron läheinen suomalaisystävä.
Iiro Seppänen käväisi muutama viikko sitten Suomessa, sillä hän tekee tv-sarjaa ja kirjoittaa kirjaa. Suomessa käydessään Iiro kertoi läheisille isyyden onnesta ja sanoikin kaipaavansa pientä tytärtään, kihlattuaan ja tämän Cesar-poikaa, joka on joka on Iirolle kuin oma poika.Tuolloin Seppänen ei vielä hiiskunut häistään, mutta sittemmin ihmiset saivat salaperäisen kutsun, jossa ei avata kovinkaan paljon hääjuhlaa tai -paikkaa. IS:n tietojen mukaan häät ovat Barcelonan ulkopuolella suurella ja yksityisellä tilalla.

Seppänen kertoi IS:lle viime vuonna, että hän on kotiutunut Kapkaupunkiin loistavasti. Hän muutti kaupunkiin tarkoituksenaan perustaa perhe ja asettua aloilleen.

– Ennen tänne muuttoani elin vuosia matkalaukkuelämää. Nyt tuntuu hyvältä olla paikallaan ja nauttia arjesta, Seppänen sanoi tuolloin.

Seppänen tuli Suomessa tunnetuksi taikurina ja oli alan todellinen huippunimi. Sittemmin hän on toiminut muun muassa tuottajana ja julkaissut kirjoja sekä harrastanut extreme-lajeja. Nykyään Seppänen tekee myös runsaasti vapaaehtoistyötä ja auttaa muun muassa slummeissa kasvaneita lapsia sirkustoiminnan avulla.