Thor-elokuvista tuttu tähtinäyttelijä päätyi shokkiratkaisuun – aikoo jättää Hollywoodin: ”Haluan vain olla kotona”

Julkaistu:

Hollywood-tähti Chris Hemsworth aikoo keskittyä perhe-elämään.
Australialainen tähtinäyttelijä Chris Hemsworth, 35, jättää Hollywoodin, kertoo The Mirror.

Näyttelijä kertoo jäävänsä tauolle. Syynä tähän on hänen perheensä, jonka kanssa tähti haluaa viettää entistä enemmän aikaa.


– Tänä vuonna en luultavasti kuvaa mitään. Haluan vain olla kotona lasteni kanssa, näyttelijä kertoo Sidney Daily Telegraph -lehdelle.

– He ovat hyvin tärkeässä iässä. He ovat vielä nuoria, mutta yhä enemmän tietoisia kun olen pois kotoa, hän jatkaa.

Hemsworth on naimisissa espanjalaisen näyttelijän Elsa Patakyn, 42, kanssa ja parilla on kolme lasta. Perheeseen kuuluu tyttären lisäksi kaksoispojat.

Näyttelijä kertoo lehdelle viettävänsä enemmän aikaa Byron Bayssa, jossa perheen koti on sijainnut jo viiden vuoden ajan.Aiemmin näyttelijä on kertonut GQ -lehdelle, että jotkut hänen roolinsa ovat kärsineet sen vuoksi, että hän on halunnut viettää aikaa perheensä kanssa.

– Tiedän kyllä parikin elokuvaa, joihin olisin voinut ladata enemmän energiaa, mutta en tehnyt niin. Olin mieluummin lasteni kanssa.
Näytteleminen Hollywoodissa on pitänyt Hemsworthin kiireisenä kuluneiden vuosien ajan: hän on tullut tutuksi huippuroolissa elokuvassa Thor. Sen lisäksi hän on näytellyt suosituissa The Avengers -sarjan elokuvissa.

Avengers-saagan päätösosa kiilasi vuoden katsotuimmaksi elokuvaksi Suomessa.