Metti Forssellin podcast aiheutti valtavan someraivon – syytettiin sovinismista ja naisten halventamisesta: pyytelee nyt anteeksi Instagramissa

Metti Forssellin ja tämän ystävän podcast -jakso aiheutti välittömästi kohun. Nyt nainen pahoittelee asiaa Instagramissaan.

Metti Forssell on suosittu bloggaaja ja sosiaalisen median vaikuttaja.

4.6.2019 16:57

Jalkapalloilija Mikael Forssellin Metti-vaimo julkaisi ystävänsä Hanna Väyrysen kanssa maanantaina podcast -jakson, jonka tarkoitus oli olla humoristinen kurkistus miesten mielenmaisemaan. Ystävykset olivat saaneet ohjelmaansa vieraaksi Juha-nimisen miehen, joka kertoi mielipiteitään naisia ja deittailua koskeviin kysymyksiin.

Mitä ilmeisemmin hauskaksi tarkoitettu jakso aiheutti kuitenkin heti ilmestyttyään raivoisan kommenttiryöpyn sosiaalisessa mediassa. ”Kiintiömieheksi” ja ”valioyksilöksi” kutsuttu Juha nimittäin päätyi jaksossa kommentoimaan varsin terävin sanakääntein muun muassa naisten ulkonäköä ja pukeutumista.

– Otetaan esimerkiksi vaikka miehen mielestä ei niin viehättävä nainen. Vaikka se nainen on menestynyt, sillä on hyvät jutut, rahaa ja hieno auto, niin not gonna work. Tämä johtuu siitä, että mies on ihmiskunnan historiassa toimittanut tiettyä roolia, jolloin hänen on täytynyt olla muutakin kuin raamillisesti pätevä, mies totesi podcastissa.

– Jos se nyt verhotaan johonkin telttaan koska se on muotia, niin ei me saada siitä mitään. Korkkarit saavat pohkeet ja pakarat näyttämään paremmalta, hän jatkoi.

Metti Forssell on naimisissa jalkapalloilija Mikael Forssellin kanssa. Heillä on myös kaksi lasta: Lilia ja Lucas.

Kuulijat järkyttyivät miehen puheista sekä siitä, etteivät Metti ja Hanna esittäneet tämän puheille lainkaan vastaväitteitä. Jaksoa syytettiin sovinismista, naisten halventamisesta ja esineellistämisestä sekä huonon esimerkin antamisesta nuorille naiskuuntelijoille.

Nyt naiset ovat ottaneet palautteen kuuleviin korviinsa. Metti nimittäin julkaisi äskettäin Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän pyytää seuraajiltaan anteeksi. Aiemmin päivällä Metti oli vielä sitä mieltä, ettei kuulijoiden tulisi ottaa jakson sisältöä liian vakavasti.

– Anteeksi, olen pahoillani! Tässä vaiheessa on selvää, että nyt tuli tehtyä virhe podcastin kanssa. Olemme jutelleet tästä yhdessä ja tulleet siihen tulokseen, että parasta poistaa koko jakso. Ja ottaa opiksi, Metti kirjoittaa.

Metti ja Hanna ovat tehneet suosittua Metti ja Hanna -podcastiaan jo yli vuoden verran. Ohjelmassa he keskustelevat monista mieltään askarruttavista aiheista aina äitiydestä muotiin ja synnytystarinoista matkavinkkeihin. Kyseinen kohun aiheuttanut jakso oli nimeltään Ihmissuhteet -miehen suusta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?