Temptation Islandilla käytöksellään kohauttanut Iiro löysi jo uuden naisen – julistaa rakkauttaan Miss Helsinki -kaunottareen - Viihde - Ilta-Sanomat

Temptation Islandilla käytöksellään kohauttanut Iiro löysi jo uuden naisen – julistaa rakkauttaan Miss Helsinki -kaunottareen

Iiro kertoo löytäneensä uuden rakkauden.

Iiro pokasi kaunottaren.­

4.6.2019 15:02

Temptation Islandin viidennellä tuotantokaudella varattuna naisia vikitellyt Iiro esittelee Instagram-tilillään uuden kumppaninsa. Mies ylistää otoksen yhteydessä Rebecca-rakastaan ylevin sanankääntein.

Iiro kertoi TIS Extrassa tavanneensa Rebecan helmikuussa, muutama kuukausi ohjelman kuvausten jälkeen.

– Kun käy tarpeeksi pohjalla ja miettii, että miten täältä enää ikinä pystyy nousemaan ylös niin joku ”viisas” tulee sanomaan, että ”asioilla on tapana järjestyä”. En ihan suoraan usko tuohon, että ilman omaa tahtoa ja tekoja niin tapahtuu, mutta uskon siihen, että kaikki asiat tapahtuu kuitenkin tarkoituksella ja ilman niitä tapahtumia et olisi juuri siinä missä olet tällä hetkellä – niin hyvässä kuin pahassa, mies tarinoi kuvatekstissä.

– Tämän kaiken keskellä tapasin ihmisen, joka tuntui jo ensimmäisten tapaamisten jälkeen siltä kun oltaisiin tunnettu todella kauan ja kenen vieressä on hyvä ja turvallinen olla. Tie tähän päivään saakka ei ole ollut helppo ja arvostan suuresti sitä, kuinka upeasti tämä ihminen on seissyt mun vierellä kaikesta negatiivisesta julkisuudesta huolimatta.

– Meidän matka yhdessä on vasta hyvin alussa ja molempien luonteenpiirteiden yhteensovittaminen ei varmasti tule olemaan helppoa, mutta hyvien asioiden eteen kannattaa tehdä töitä. Parhautta kun ollaan löydetty toisemme –ja kiitos kun olet juuri sellainen kun olet.

Rebecca on jo entuudestaan julkisuudesta tuttu. Hän otti viime vuonna osaa Miss Helsinki -kilpailuun. Rebecca ei sijoittunut kilpailussa.

Rebecca on entinen Miss Helsinki -finalisti.­

Temptation Islandilla useampaakin viehättävää sinkkua liehitellyt Iiro vannoi vuoroin rakkautta nykyisin entistä tyttöystäväänsä Meijua kohtaan ja vuoroin pokaili naisia kiihtyvällä tahdilla. Mies puhui kameroille naisista kauniisti, mutta haastatteluiden ulkopuolella tekstin sävy oli hyvin irstas. Jopa ohjelman juontaja Sami Kuronen tomitsi miehen teot iltanuotiolla.

Iiro ja hänen ex-puolisonsa Meiju testasivat rakkauttaan Temptation Islandissa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?