Sara Sieppi täyttää 28 vuotta: näin pohjoisen ujosta tytöstä tuli kaikkien tuntema kaunotar – ura alkoi uimapukumallina

Julkaistu:

Sara Sieppi juhlii tänään syntymäpäiväänsä Filippiineiltä käsin, sillä hän on parhaillaan kuvaamassa Selviytyjien kolmatta tuotantokautta.
Entinen Miss Suomi Sara Sieppi täyttää tänään 28 vuotta. Nykyisin sosiaalisella medialla sekä bloggaamalla itsensä työllistävä Sieppi juhlisti syntymäpäiväänsä julkaisemalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa ilmapallojen kera.


– Onpa hulluu! Mut siistii! Onhan täs paljon tapahtunutkin. Päällimmäisenä mielessä on onnellisuus, kiitollisuus ja vapaus. Oon uskaltanut olla rohkea ja tehnyt asiat omalla tyylillä, Sieppi kirjoittaa kuvatekstissään.

Siepin julkaisema Instagram-postaus on ajastettu, sillä nainen on parhaillaan Filippiineillä kuvaamassa Selviytyjät Suomi -ohjelmaa. Sieppi on yksi ohjelman kahdeksasta julkkiskilpailijasta.

– Pystyn myös nykyisin katsoo leffoja, niin et keskityn niihin, tarvin silmäsuojan et voin nukahtaa, iltateet on tullut kuvioihin ja silitys kiinnostelee aina välillä. Paras synttärilahja on saada toteuttaa lapsuudenaikaista unelmaa. Eihän tässä voi muuta kuin hymyillä, nauttia ja taputtaa itseään olkapäähän ja todeta, että hienosti vedetty, vaikka aina ei ookaan siltä tuntunut, nainen hehkuttaa Instagramissa.

Torniosta, pienestä Kaakamon kylästä kotoisin oleva Sara Sieppi nousi suomalaisten tietoisuuteen vuonna 2011, jolloin hän osallistui peräti kahteen eri kauneuskilpailuun. Janina F Uimapukumalli -kilpailusta ei tullut menestystä, mutta Miss Suomi -kilpailussa Sieppi kruunattiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi.


Kun Pia Lamberg (entinen Pakarinen) luopui kruunustaan syksyllä 2011, tuli Sara Siepistä yllättäen Miss Suomi. Missin velvollisuudet muuttivat ujon ja rauhallisen pohjoisen tytön elämän, ja Sara päätti muuttaa pysyvästi Torniosta Helsinkiin. Sen jälkeen nainen on nähty Suomessa lukuisissa eri tv-tuotannoissa.

Ensimmäisen kerran Sieppi nähtiin ruudussa, kun hän osallistui Big Brotherin julkkisversioon vuonna 2013. Sittemmin hän on kilpaillut muun muassa Viidakon tähtösissä sekä Martina ja hengenpelastajat -ohjelmassa. Lisäksi Sieppi on juontanut lukuisia realityohjelmia, kuten Paratiisihotellia, Kiss Bang Lovea sekä viimeisimpänä Onnenpyörää.


Vuonna 2015 Sieppi nousi otsikoihin, kun hänen suhteensa Roope Salmiseen paljastui suomalaismedialle. Kaksikosta tuli nopeasti yksi Suomen seuratuimpia pariskuntia ja he myös edustivat yhdessä julkisesti useaan otteeseen.
Myös pariskunnan eroa ruodittiin pitkään julkisuudessa, kun he ilmoittivat eropäätöksestään syyskuussa 2018. Eron syyksi Sieppi paljasti uskottomuuden ja valehtelun. Nainen avautui erosta paitsi blogissaan, myös Vappu Pimiän ja Maria Hintikan luotsaamassa suorassa tv-lähetyksessä.

Ero Salmisesta ei suinkaan ole ainoa kohu, johon Sieppi on uransa aikana joutunut. Viime syksynä hän ajautui julkiseen riitaan juontaja Maria Veitolan kanssa ja tapausta puitiin mediassa tuolloin pitkään. Myös Saran mittavia ulosottovelkoja on useampaan otteeseen nostettu esiin iltapäivälehtien toimesta.


Mitä ilmeisemmin Saran elämä on nyt asettunut jälleen uomiinsa ja nainen hehkuu elämäniloa tuoreessa Instagram-päivityksessään. Seuraavan kerran hänet nähdään ruudussa syksyllä 2019, kun Selviytyjät Suomi -sarjan kolmas tuotantokausi starttaa Nelosella.