Suosittu tv-tähti vaivutettiin koomaan – sai sairauskohtauksen auton ratissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosittu tv-tähti vaivutettiin koomaan – sai sairauskohtauksen auton ratissa

Andy Newton-Lee vaivutettiin koomaan sen jälkeen, kun hänet löydettiin tiedottomassa tilassa autostaan.

Andy Newton-Lee on näytellyt Robbie Flynniä Hollyoaks-sarjassa.­

3.6.2019 9:45

Useista brittisarjoista tuttu näyttelijä Andy Newton-Lee, 38, on vaivutettu koomaan, uutisoivat Mirror ja Hull Live.

Hollyoaks ja Coronation Street -sarjoissa näytellyt Andy löydettiin autostaan läheltä Los Angelesin kotiaan. Sairaalassa Andylla diagnosoitiin keuhkokuume. Autoonsa nukahtaneen näyttelijän löysin satunnainen ohikulkija.

– Olin vain nukahtanut autooni meren äärelle, se on mukavaa. Isällänikin oli tapana tehdä niin, Andy vitsaili Hull Livelle.

Hull Live kirjoittaa, ettei Andy päässyt osallistumaan lottovoittajana tunnetun ystävänsä Melissa Eden hautajaisiin, sillä tähti vaivutettiin tapahtuneen jälkeen viikoksi koomaan. Hän heräsi koomasta keskiviikkona.

Tapahtuneen taustalla on Andyn mukaan pitkittynyt stressi ja kiireinen elämäntyyli.

Andy Newton-Lee vaivutettiin viikoksi koomaan.­

– Olen ollut viime aikoina todella stressaantunut. Minulla on ollut kuumetta ja flunssaa, mutta ajattelin, että kyllä ne siitä itsestään paranevat.

Andyn viime viikkojen aikataulu on ollut ollut tiukka ja hän on lentänyt Yhdysvaltojen ja Britannian väliä tiuhaan tahtiin.

– Olen juossut maratoneja, sekä käynyt salilla ja joogassa. Olen lentänyt Los Angelesin ja Lontoon väliä joka toinen viikko ja polttanut kynttilääni molemmista päistä.

Andy kiitti Hull Liven haastattelussa myös hänet löytänyttä ohikulkijaa. Näyttelijä uskoo, että olisi kuollut, ellei olisi saanut apua ja päässyt sairaalaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?