Perhe pisti kokaiinista kärähtäneen tv-tähden Mama Junen lujille – Honey Boo Boo itki ja aneli äitiään: ”Haluatko sinä kuolla?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Perhe pisti kokaiinista kärähtäneen tv-tähden Mama Junen lujille – Honey Boo Boo itki ja aneli äitiään: ”Haluatko sinä kuolla?”

Kuvituskuva
Julkaistu: 2.6.2019 10:41

Entinen lapsimissi Honey Boo Boo yritti tv:ssä vakuuttaa äitiään lopettamaan huumeiden käytön.

Here Come Honey Boo Boo -tv-sarjasta tunnetuksi noussut Mama June eli June Shannon pidätettiin maaliskuussa kokaiinin hallussapidosta. Siitä lähtien hänen kauneuskilpailuissa nuoruutensa kisannut 13-vuotias tyttärensä Honey Boo Boo eli Alana Thompson on asunut isosiskonsa Pumpkinin eli Lauryn luona.

Perheen edesottamuksia seurataan myös tosi-tv-ohjelmassa Mama June: From Not to Hot. Tuoreimmassa, uusimman kauden päätösjaksossa perhe on kokoontunut pitämään Mama Junelle intervention eli väliintulon, jonka avulla he yrittävät saada äitiään irti huumeista. Perhe toivoo, että Mama June menisi vieroitukseen.

YouTubessa julkaistulla otteella ohjelmasta näkyy, kuinka Honey Boo Boo itkee ja huutaa valtoimenaan äidilleen.

– Ymmärrätkö sinä, että joudun asumaan siskoni luona ja se ei ole minun valintani, hän toteaa.

Mama June väittää vastaan, että tyttö voisi asua myös kotona, mutta Honey Boo Boo on toista mieltä.

– Minusta olisi ihanaa asua kotona kanssasi, ja kertoa sinulle päivästäni, mutta en voi, koska minä pelkään olla siellä kanssasi.

Daily Mailin mukaan toisessa jaksosta julkaistussa klipissä Honey Boo Boo anelee äitiään, että eikö hän vain voisi mennä vieroitukseen.

– Haluatko sinä kuolla? Haluatko sinä nähdä minun saavan lapsia, Jessican saavan lapsia, nähdä meidän menevän naimisiin? hän itkee äidilleen.

– Miksi et voisi mennä johonkin rauhalliseen ja hiljaiseen paikkaan toipumaan? hän ihmettelee.

Honey Boo Boo on asunut siskonsa Pumpkinin luona maaliskuusta lähtien.

Honey Boo Boo on asunut siskonsa Pumpkinin luona maaliskuusta lähtien.

Viranomaiset vahvistivat maaliskuussa, että Mama Junea syytetään myös huumausaineiden väärinkäytöstä sekä tarvikkeiden hallussapidosta. Rangaistus naisen rikoksista on enintään vuosi vankeutta, mutta Mama June selvinnee mitä todennäköisimmin mojovilla sakoilla.

Virkavallan hampaisiin edellä mainituista rikoksista joutui myös Mama Junen miesystävä, Geno Doak. Doakia syytetään lisäksi perheväkivallasta, sillä pidätykseen johtanut tapahtumaketju sai alkunsa juurikin pariskunnan rajusta riidasta. Riita huoltoasemalla johti siihen, että silminnäkijät soittivat poliisit paikalle.

Honey Boo Boon ja Mama Junen edesottamuksia on voinut seurata alunperin Here Comes Honey Boo Boo -ohjelmasta ja myöhemmin Mama June: From Not To Hot -ohjelmasta.

Honey Boo Boon ja Mama Junen edesottamuksia on voinut seurata alunperin Here Comes Honey Boo Boo -ohjelmasta ja myöhemmin Mama June: From Not To Hot -ohjelmasta.

Tuoreimmat osastosta